torstai 21. heinäkuuta 2011

Tajuttoman lämmin jälleennäkeminen

Kun Koratian ihmisväki on poissa, kissat ja sukulaiset hyppivät pöydillä. Kävimme miehen kanssa Tukholman-risteilyllä ja sillä välin Cisua ja Totoa olivat viihdyttäneet hoitajiksi pestattujen siskon ja siskonmiehen lisäksi yllättäen myös toinen siskoni lapsineen.


Hyvin oli mennyt: pojat olivat olleet lempeitä ja hyväntuulisia, joskin aluksi etsineet omia ihmisiä vähän levottomina. Toto oli viettänyt eilen niin paljon aikaa hoitotädin sylissä, että Cisu oli lopulta ajanut hänet pois ja parkkeerannut itse samaan syliin kokonaiseksi illaksi. 


Cisu oli myös katsellut lumoutuneena mutta ensin hieman arastellen hoitosetää, joka on hänen idolinsa. Lopulta hän oli ymmärtänyt ottaa tilanteesta vaarin ja nukkunut idolin jaloissa ensimmäisen hoitoyön. Toisena yönä kissat eivät kuulemma nukkuneetkaan ennen aamuviittä, koska lojutun hellepäivän jälkeen piti ravata ja riekkua yö...


Kun tulimme tänään kotiin, vastassa oli taas hellelojujia, hyvin kuumakylkisiä ja puolitajuttomilta vaikuttavia. Ensin meillekarkureille hieman mökötettiin, mutta ulkoilukeikka palautti kaiken normaaliksi - paitsi että Cisu on ollut superhellyydenkipeä. Hän on lojunut sohvan aurinkoläikässä ja nauttinut viihdytyspalveluista.
Kahden päivän rapsutukset jäivät väliin, rapsuta äkkiä mua lisää!
Mä odotin teitä niin piiiitkään,
ja näin paljon!
Odottava(n) kissa(n aika) on tosi tosi pitkä!


Vaikka oli ihmisten aika pitkä ilman kissakavereita. Laivalla näkyi aika paljon koiria, ja mietin, olisiko pitänyt kysyä, jos jonkun niistä olisi saanut yöksi karvaisen kainalokaverin korvikkeeksi. Mutta ei karkeakarvainen koira olisi kuitenkaan ollut sama kuin silkkinen kissanpitkula.


Onneksi laivalla sentään ymmärrettiin, miten ihmisten eroahditusta voi lievittää. Panimme ilolla merkille, että laivassa lauloi Toto. Jotain se lauleli ainakin Africasta, mutta onneksi emme joutuneet matkaamaan sinne asti ilman oikeaa Toto Tottiaista.

7 kommenttia:

 1. Niin, kai te kävitte edes vetäisemässä parit Africat laivan karaokessa?
  Odottava kissapitkula on ihana <3 Pitkine häntineen. Mua ei näköjään ikinä lakkaa naurattamasta Cisun ja Toton pitkät luiperohännät, Mustillakin kun on selvästi paksumpi.

  VastaaPoista
 2. Ihmettelemme vain miksei se Toto aikanaan laulanut Koratiasta? Vai ehkei Koratian valtiota vielä silloin ollut. Toisaalta näillä helteillä voi kyllä laulaa Afrikastakin...

  VastaaPoista
 3. Voihan mahdoton millainen ikävöivä ja ankarasti vartova kissanpitkula <3 Superhellyydenkipeät kissunkaiset ovat mitä ihanimpia vastaanottajia jahka toipuvat ensimökötyksestään.

  VastaaPoista
 4. Saila, ei me kyllä tajuttu! Voi ei, pitää heti lähteä uudestaan laivalle. Olikohan siellä edes karaokea? Oltiin niinkin tyhmiä, ettei edes käyty katsomassa. Kauheaa.

  Mun pitää alkaa seurata kissanhäntiä tarkemmin. Koska tunnen läheisesti vain nuo kaksi häntää, niin musta ne ovat ihan normaaleja. :D Cisun häntä on kyllä aika kapoinen ja hellyyttävä pullistuessaan, se ei näytä ollenkaan pelottavalta, tai ainakin Totolla on paljon vaikuttavampi häntä.

  Naukulan Mamma, no niin, kommenttisi jälkeen olen koko ajan kuullut mielessäni, miten African sijasta laulettaisiinkin Koratia, kansainvälisesti Koreisia äännettynä. Sen voisi mennä vetäisemään karaokeen. :D

  Ella, onneksi pitkula ei mököttänyt kauan, sellaistakin on tapahtunut joskus. Luulen, ettei kumpikaan pitkula enää tänää edes muista, että olimme kateissa. Toivottavasti ei, sillä miehellä jatkuu vielä ensi viikollakin loma ja hän lähti tänään taas reissuun...

  VastaaPoista
 5. Me olemme ensi viikon lapissa ja sisko miehensä kanssa tulee meille asumaan kisujen kanssa. Ja äiti, ja tiedä vielä ketä muita sukulaisia. Kissoilla on taas kivaa kun on eri rapsuttajat hetken. Onneksi on olemassa hyvät kissavahdit, reissussa on silloin kiva olla!

  VastaaPoista
 6. Katjusha, hihii, teilläkin on sitten koko suvun kissoja! :) On kyllä todella hieno ja arvokas asia, ettei tarvi reissussa stressata kissojen viihtymisestä. Meillä tuo siskoni on kissojen pääasiallinen hoitaja. Sen harvan kerran, kun hoitoa on tarvittu, kissat ovat olleet joko siskolla tai sisko miehineen täällä. Kotihoito sopii ilmeisesti Cisulle ja Totolle paljon paremmin, sillä kuulosti siltä, että he olivat nyt olleet aivan omia itsejään koko hoidon ajan. Sen sijaan pari hoitokeikkaa siskon kaupunkikaksiossa ovat olleet ilmeisesti ainakin aluksi aina stressaavia kaikille osapuolille, kun maalaispojat ovat hätäilleet, minne he ovat joutuneet ja miksi tuolla rapussa kolisee ja ties mitä.

  VastaaPoista
 7. Komeita venytyksiä. Ja jos suvaitsette, niin mainitsisin vielä, että rouvalla on kauniit polvet. :D

  VastaaPoista