sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Onnistunut valtiovierailuTotolla ja etenkin Koratian kuningas Cisulla oli tänään paras iltapäivä pitkään aikaan, tai ehkä ikinä. Naapurikissavaltiosta Naukulasta saapui valtiovierailulle itse Naukulan Mamma. Voin kertoa, että Naukula ja Koratia ovat nyt luoneet hyvin läheiset ja toimivat diplomaattiset suhteet.


Naukulan Mamma oli huomaavainen ja toi hienoja tuliaisia, esimerkiksi Cisulle kulkusen - ja niitähän Cisu arvostaa yli kaiken.


Cisu arvosti myös sitä, että Naukulan Mamma jaksoi heiluttaa härppää aivan väsymättömästi ja Helmin ja Wilman hyvin kouluttamana tekikin sen oikein taidokkaasti ja kissanmielisesti. Tässä Koratian kunkku taktikoi  hyökkäyksiä lelujen kimppuun.


Myös Toto oli ilahtunut vieraasta ja hurisi usein ja paljon, kuten hänellä on tapana. Toto ei kuitenkaan intoutunut ihan cisumaiseen riemuun asti, sillä hän katsoi parhaaksi priorisoida päiväunia edustustehtävien sijaan. Ei haitannut, Cisu oli vain sitäkin tyytyväisempi, että hän sai omia naapurimaan vierailijan itselleen. Kyllä hän omikin: kävi sylissä, tuli paikalle Naukulan Mamman käskystä ja komenteli tätä leikkimäänkin. (Koska Naukulan Mammakin on vain ihminen, hän teki sen alkeellisen mokan, että yritti välillä jutella kanssani ja juoda kahvia, vaikka vaihtoehtona olisi ollut Cisun kanssa seurustelu. Miten typerää.)
Ihan parasta oli se, että kunnon paparazzin tavoin vierailija toi mukanaan kunnon kameran. Saamme ehkä lukea lähiaikoina Naukulan blogista, vieläkö kissankarvoilla ja -kuolalla päällystetty kamera toimi kotimaan kamarallakin. Toivottavasti - matkavakuutus ei ehkä korvaa Koratian-matkalla tapahtuneita tuhoja.


8 kommenttia:

 1. Kiitos valtiovierailun isännille ja emännälle! Kamera toimii :) Siinä mahtoi olla hyvät tuoksut kun sai osalliseksi sellaista kuninkaallista huomiota. Pojat ovat HURmaavia <3

  VastaaPoista
 2. Pojat kiittävät HURmaavasta visiitistä. He nousivat juuri kauneusunilta ja kurkkivat ikkunoista, etsivät Naukulan Mammaa.

  VastaaPoista
 3. Voi pojat! Pitäisikö tästä nyt olla kateellinen, kun minä en kai koskaan ole saanut noin HURmaavia huomionosoituksia! Ja kamerassa on selvästi jotakin huumaavan ihanaa, ehkä Naukulan etuna ovat tyttötuoksut? ;-)
  Eka kuva on ihana! Ja olen erittäin iloinen uusista diplomaattisuhteista :-D

  VastaaPoista
 4. Saila, ei kannata kadehtia, koska muuten myös Koratian ihmisasukkaiden pitäisi kadehtia Naukulan Mammaa. Tokihan meistäkin (ainakin toivottavasti) pidetään, mutta ei meillä ole esim. sellaista vaikutusvaltaa, että jos sanomme Cisun nimen, tämä kipittää heti talon eri kerroksesta innokkaasti paikalle: Kutsuitko? Leikitäänkö? Vai puskenko ensin kättäsi, nuolaisenko sitä myös?

  Kyllähän Toto ja etenkin Cisu ovat aina myötämielisiä ja usein innostuneitakin vieraista, mutta mitään tällaista ei ole koettu. Naukulan likoissa on sitä jotain.

  VastaaPoista
 5. Mamma on kyllä erittäin lahjuksikas ja hyvä ihmiseksi! Kannatettava vieras.

  VastaaPoista
 6. Musta ja Harmaa, kyllä oli erittäin kannatettava vieras. Ainoa harmi on nyt se, että Cisu katselee vuoroin ikkunasta tai on hyvin hellyydenkipeä. Kauhea ikävä jäi. :(

  VastaaPoista
 7. Noh, tiedä sitten jäikö se ikävä mammaa kohtaan...Itse asiassa vielä suuremman suosion sai kamera! Ja jos kamera olisi osanut puhua niin Cisu olisi tullut vaikka mistä :) Mutta kyllä täällä silti rintoja röyhistellään :)

  VastaaPoista
 8. Naukulan Mamma, hih, Naukulalta tuoksuva ja puhuva kamera on kyllä varmaan Cisun ykkösjoululahjatoive tänä vuonna!

  On siellä syytäkin röyhistelyyn.

  VastaaPoista