lauantai 23. heinäkuuta 2011

LötköpötkötOn ilmoja pidellyt. Ei kuulu kuumutta kummempaa. Koratian kissavaltiosta ei ole kerrassaan mitään raportoitavaa, koska herra harmaaturkit ovat aivan löylyn eiku helteen lyömiä.


On jo opittu: jos sohvapöydän alle sammunutta Totoa yrittää siirtää, hän äkämystyy ja siirtyy vielä kuumempaan paikkaan. Ei siis häiritä hänen kuninkaallista hellepötkyläkorkeuttaan. (Välillä on pakko laskea käsi kyljelle ja kokeilla, hengittääkö se vielä.)
Cisukin on sitä mieltä, ettei kuumalla jaksa kuin nukkua. Saunamainen lämpötila on varmistettu loikomalla villahuovan keskellä aurinkoläikässä. Olo taitaa olla kuin Thaimaassa ikään.
Ja sitten aurinko meni pilven taa ja alkoi sataa. Ja sateellahan eivät kummituseläimet kissat voi tehdä muuta kuin nukkua.
Tänään pojat jatkoivat yöuniaan aina iltaseiskaan asti! Sitten käytiin ulkona ja raivottiin västäräkeille niin että voimat menivät. Nyt ollaan taas nukkumassa.


Ja sitten jotkut pitävät kissoja arvaamattomina petoina...

5 kommenttia:

 1. Hahaa :-D Tosiaan, kissoista tietää a) Mitä ne tekevät helteellä ja b) Mitä ne tekevät sateella. Lisäksi on hyvin arvattavissa, mitä ne tekevät kun lämmittää saunan, vaihtaa lakanoita tai yrittää vaivihkaa käydä jääkaapilla.
  Kylläpä he ovat suloisia sohvalla yhdessä! <3

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tää vähän Thaikkulaa on nyt tää sää. Pötköillä on kotoisa olo! Mulle riittäis jo. Kun ei jaksa edes jumpata...

  VastaaPoista
 3. Keräävät voimia, keräävät voimia :)

  VastaaPoista
 4. Haha, meidän pitkäkarva oli tänään niin helteestä poikki, että täytyis kanssa tarkistella että on elossa. No onhan se, toisessa hetkessä kauhea huuto päällä.
  Odotan innolla sitä kissoille tekemääsi betonikippoa! Ajattelin laittaa kissojeni ulkoiluhäkkiin liuskekiveä ja myös betonilaattaa, jos innostuvat siellä kieriskelemään myös. Kissahäkin uudelleensisutus on tämän kesän projektilistalla tosin loppupäässä, saavat reppanat vielä odottaa...

  VastaaPoista
 5. Saila, lisäisin listaasi vielä sen, mitä kissa tekee, kun ihminen yrittää luikahtaa siltä salaa ulos. Tai ylipäätään, mitä kissa tekee kun haluaa ulos: huutaa kurkku suorana!

  Zepa, samaa mieltä säästä. Miten voi olla yhtä aikaa liian kuumaa ja tuulista? Miten ukkonen, joka tärisyttää koko taloa, ei selvennä ilmaa? Meni eilinen itselläkin aika lötköpötkönä, jospa tänään olisi kaikki toisin.

  Naukulan Mamma, ainakin täällä on herätty täynnä voimaa ja virtaa. Ravataan, ulvotaan, painitaan ja tietenkin komennetaan mua: äkkiä ulos! No kohta mennään, aamukahvi ja aamunetti vaan ensin...

  Elämäni kissat, teillä sentään on kissahäkki! Meillä sellaisesta vain puhutaan vuodesta toiseen. Toisaalta, jos sellainen olisi, ei arvon kissoja varmaan tapaisi muuten kuin menemällä itse häkkiin, olen varma että ne muuttaisivat sinne.

  Tuon betonikipon varmaan lähipäivinä sisälle ja luovutan kissakäyttöön!

  VastaaPoista