maanantai 4. heinäkuuta 2011

Mestarietsivä Toto uneksii


Harmaaveljeksistä kumpikaan ei ole erityisen kova telkkarin katselija, mutta Cisu saattaa satunnaisesti katsella ja kuunnella jotakin luonto-ohjelmaa. Totoa ne eivät kiinnosta edes silloin, kun ihmiset yrittävät näyttää hänelle vaikkapa telkkarissa naukuvan kissan.

Viime viikolla löytyi kuitenkin vihdoin jotakin, josta Totokin innostui: Hercule Poirot! Toto hyppäsi sohvannojalle Cisun perässä, pisti pään veljen pepulle ja alkoi seurata belgialaisetsivää ihan tosissaan, silmä tarkkana.

Pian uni kuitenkin voitti. Toton uni vaikutti suorastaan pelottavalta: silmät olivat auki, vilkkuluomet peittivät osin silmät ja suu kävi. Mitä rikoksia Tottis mahtoikaan unissaan ratkoa?


video

Tässä vielä muutaman sekunnin video leukojaan louskuttavasta ja silmiään pyörittävästä unennäkijästä.

7 kommenttia:

 1. Hah! No nythän teiltä löytyi sieltä Agatha fanikin! :D

  VastaaPoista
 2. Toto ♡ Suloinen etsivä! Ransu nukkuu usein tuolleen silmät auki, joko vilkkuluomin tai ilman, ja maiskuttelee. Myyriä? Ehkä se onkin ongelmienratkontaa!

  VastaaPoista
 3. Semmoisia ne pikkuveljet on, Eppukin on kova maiskuttelemaan unissaan!

  VastaaPoista
 4. Hassu video :D Meilläkin nähtiin viimeyönä niin hurjaa unta että piti ihan ulista ja uikuttaa! Kamala ääni, muut kissat säikähtivät.

  VastaaPoista
 5. Voi toista!

  Tuota ekaa kuvaa piti hetki katsoa, että ymmärsi, miten päin kissat siinä ovatkaan!

  VastaaPoista
 6. Niin, voi toista, olisipa kiva jos kissat julkaisisivat omistajistaan videoita, joissa nämä kuorsaavat, kuolaavat tai puhuvat unissaan. :D

  Meilläkin välillä ihan kiljahdellaan unissaan ja se on aina yhtä hätkähdyttävää. Cisulla oli pienenä tapana myös sätkytellä jalkokaan, mikä aina pelästytti ihmiset, jos Cisu nukkui sylissä.

  Toisaalta joskus kissat nukkuvat hyvin rauhallisesti. Juuri aamulla epäilin ääneen, että kissat kasvavat öisin. Viime yönä kahden kissan muodostama ISO pyörylä tuntui vallanneen koko parisängyn, eivätkä kissat vaivautuneet nousemaan edes aamulla, kun herätyskello soi. Talvisin Cisu ja Toto nousevat aina ihmisten kanssa samaan aikaan, mutta nyt kesällä heistä on tullut varsin nautinnonhaluisia ja aamu-unisia, venyttelevät vain makeasti sängyssä ja jatkavat unia, kun muut nousevat. Kissanpäivät. :)

  VastaaPoista