tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sadepäivä

Cisu nauttii sängyllä,


Toto sohvalla.


Ei yhtään ulkoiluvaatimusta, ei yhtään kekkalointia. Ihana rauha.

9 kommenttia:

 1. Epistä, meillä halutaan ulos vaikka sataisikin. Ukkonen on ainoa joka estää kaikkien kissojen ulkoilun...

  VastaaPoista
 2. Olin hämmästynyt aamulla kun heräsin, kun aurinko paistoi. Täällä alkoi sade nimittäin jo illalla ja säätiedotuksen mukaan sen piti kestää vielä aamupäivä. Aamulla olikin hyvät vesimyyränmetsästyskelit, Ransu tuli parinkin ison myyränretaleen kanssa sisään ja mäiskäytti ne eteisen lattialle, korviaan ja hännänpäätään myöten märkänä (ja itseensä tyytyväisenä).

  VastaaPoista
 3. Saara, kyllä meilläkin alettiin sittenkin huutaa jossain vaiheessa päivää, vaikka ilma oli yhä aika harmaa. Ukkosella en muista kenenkään ulisseen ulos, vaikka Cisu ja Toto ovatkin ukkosesta kiinnostuneita, katselevat hämmästyneinä ikkunasta (ainakin joskus, ei joka ukkosella).

  Saila, mä olin hämmästynyt, että täällä ylipäätään satoi. On pitänyt sataa jo monta viikkoa, mutta nyt se vihdoin toteutui. Iltapäivällä tuli uudestaan vähän vettä, mutta nyt on taas kesäisen kaunis ilma, ei onneksi pakahduttavan kuuma.

  Voihan retale Ransua! :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä sateella on hyvä lepuutella äänivaroja ja kekkalointitemppuja :D Jaksaa sitten taas paremmin....

  VastaaPoista
 5. Ihanat lepomarsut <3 Niin rauhallisia ja pehmoisia, että tekisi itsekin mieli heittäytyä unille.

  VastaaPoista
 6. Jaa, me ollaan sitä sadetta ja ukkosta odoteltu jo monta päivää kun ihminen luki netistä että on tulossa. Kyl on ollut vaatimatonta ehdotelmaa tähän mennessä! Ihan muka-sadetta ja muka-ukkosta vaan...

  VastaaPoista
 7. Onpas herroilla koalamaiset nenät. Varmasti mukava tuhistella unissaan. :D

  VastaaPoista
 8. Mitä, mihin eilinen kommenttini on kadonnut matkalla? Ihan varmasti kiitin kommenteista lepomarsujen ja koalakuonojen puolesta, mutta Bloggero on näemmä pimittänyt viestin.

  No, kiitos kuitenkin. :) Pojat eivät ole kekkaloineet erityisemmin edes sateen loputtua, heilläkin taitaa olla lomafiilis. Tai lomarasitus, kun ihmiset tulevat ja menevät ja häiritsevät kissukoita kaiken päivää...

  VastaaPoista
 9. Mitämitä, ettekö ole kuulleet että kissojen kuuluu tarkistaa säätila vähintään viiden minuutin välein, jos se vaikka olisi jo muuttunut... Söpöjä uninassuja joka tapauksessa :)

  VastaaPoista