tiistai 19. lokakuuta 2010

Talvipesä

Ai ettei kissa ikinä mene sille hankittuun koppaan? Sellaista palautetta sain pariltakin tutulta, kun kerroin, että olin tilannut varta vasten koratialaiselle oikein designkopan.

Mutta meidän kissukatpa arvostavat uutta muotoilua ja tietenkin harmaata väriä. Kun Finnish Design Shopin arvopaketti eilen saapui, olivat Cisu ja Toto heti innokkaina auttamassa sen avaamisessa.

Cisu testasi Koratian kuninkaan etuoikeudella kopan ensin. Vähän vakava ilme, mutta saattoi kopassa sentään istua.
 Tän voi kellistääkin, aika kiva!
 Totolla meni hermot. Tämä sekamelskakuva esittää Totoa kiskomassa Cisua pois kopasta. Mun vuoro!
 Ja tämä Totoa testaamassa kopan kädensijaa (tassunsijaa) ja heiluttamassa päätään villisti.
Oli pakko laittaa kameraan salama päälle, kun muuten räpsä ei olisi pysynyt ollenkaan Toto-salaman perässä. Koppaan piti saada lelukin mukaan.
 Ja mitä kummaa. Ihmeiden aika ei todellakaan ole ohi: Toto asettui koppaan yöunille!
Cisu tuhisi vieressä: Toto, etkö sä ole oppinut tuohon ikään mennessä MITÄÄN? Me ollaan KISSOJA, ja kissat ei nuku kissanpesissä vaan niiden kuljetuslaatikoissa.
Myöhemmin yöllä molemmat arvatenkin kyllä hylkäsivät kissansängyt ja tulivat ihmisten sänkyyn.

Ainakin ensitutustuminen koppaan siis sujui mallikkaasti. Uskallan varovaisesti ajatella, että ehkä saan vaihdettua poikien risan pahvilaatikkopesän huopakoppaan jonain päivänä...
Ja onhan meillä hieno mittatilauspesäkin. Se oli kesällä kovassa suosiossa, mutta on nyt hylätty. Ehkä se johtuu kesäisestä puutarhakuosista? Meidän pojat ovat niin kovin tarkkoja designasioissa.

15 kommenttia:

 1. Kerrankin on tarpeeksi kissamainen koppa, että siinä voi myös nukkua. :) Tai sitten Toto luuli, että se oli tarkoitettu johonkin muuhun käyttöön.

  Ja söpöt marsuasennot vielä lopussa. :)

  VastaaPoista
 2. Pesämarsut. :) Olin todella ihmeissäni kopan suosiosta ja siitä, että kissat jäivät nukkumaan pesiinsä. Onneksi sitä ei jatkunut aamun asti, en olisi voinut varmasti nukkua hämmästykseltäni.

  VastaaPoista
 3. Näiden turkki on niiin kaunis! Mulla on valtava rotukissakuume ja kun näitä katsoo, niin voi vain todeta että wow. Mahtavia kavereita. :)

  Minulla on ollut lapsesta asti maatiaiskissa, yli 20v. eli Mussu ja nyt on ollut muutaman vuoden Petja. Haluaisin silti kokea, millaista on elämä rotukissan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Arvatenkin tuo harmaa väri on sulattanut kissojenkin sydämen. Toiset ovat vaan niin trendikkäitä :) Mukavia kissamaisia hetkiä teille ♥

  VastaaPoista
 5. Epäilen, että tuon designtuotteen myynti lähtee huimaan kasvuun kissaperheissä. Suosittelijat ovat sen verran vakuuttavia!

  VastaaPoista
 6. Kaverit, varokaa hei vähän... muistattehan, että nukkupaikkoja pitää vaihtaa aina odottamattomiin, oke? Siis huopapesää nyt pari päivää, ja sitten *pomps* ihan jonnekin muualle.

  VastaaPoista
 7. Tomomi, silkkiturkkikoratit ovat kyllä kauniita, vaikka ovathan kaikki muutkin kissat. Meillä Toto on ihan uskomattoman pehmeä, vieraat aina silittelevät sitä hämmästyneenä. Vielä kun Toto puskee kaikkia luottavaisesti pöristen, suosio on taattu. Cisu sen sijaan tekee vaikutuksen enemmänkin jatkuvalla juttelullaan (sitä huutoa on myös sanottu pelottavaksi) ja kaikenlaisilla tempuilla. Cisu on myös kova käskyttämään, saattaa tuoda vieraallekin lelun ja käskeä leikkimään. Mahtavia ovat, ja hyvin hassuja. Toivottavasti julkaiset pian Petjan kuvan blogissasi. ;)

  Elisa, täällä on jo hitaat ihmisetkin huomanneet, että harmaisiin vetoaa harmaa. Noita koppia saisi muissakin väreissä mutta en uskaltanut ottaa riskiä.

  Ja Naukulan Mamma, ainakin kahden illan perusteella suosittelemme tätä kaikkiin kissaperheisiin. Kun lähdin aamulla töihin, Toto istui kopassa, ja illallakin siellä on vietetty paljon aikaa. Hyvä ostos. :)

  VastaaPoista
 8. Musta ja Harmaakin ehtivät kommentoida tähän väliin. Kiitos ohjeesta, ainakin Cisu tottelee sitä. Tällä hetkellä suosiossa on mm. lattiatyynyn alla lojuminen, mitäs siitä jos joku tohelo kävelee päältä...

  VastaaPoista
 9. Olikos ne nämä kissat, jotka tykkäsivät joistakin huopakengistä? Ja tuo koppa on huopaa...

  VastaaPoista
 10. Ei! Ne olivat nämä kissat, jotka inhoavat minun huopatöppösiä. :D Alkuun Cisu kävi lyömässä niitä, nyt niitä sentään siedetään. Mutta ne ovatkin vihreät, vihreä ei kuulu ollenkaan Cisun ja Toton lempiväreihin, päinvastoin. (Kissat eivät kyllä kai juuri erota värejä, mutta silmi meidän harmaista harmaa on aina paras.)

  VastaaPoista
 11. Tuossa on niin paljon tyyliä että Toto ja Cisu eivät kai voi muuta kuin oleilla kopassa (ja sen laatikossa), tyylitietoisia kun ovat). Ihanat kuvat, voi Toto mikä innostus!

  VastaaPoista
 12. Hämmentävää. En silti taida uskaltaa tilata moista koppaa meille, ei se voi kahdessa paikassa toimia...

  VastaaPoista
 13. Ennen kuin kukaan hämmentyy liiaksi, rauhoitan tiedolla, että viime yönä kukaan ei nukkunut edes alkuyötä huopakopassa. Että on ne normaaleja katteja kuitenkin.

  VastaaPoista
 14. Pidän tuosta ilmeestä kuvassa, jossa lelua viedään koppaan. :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi, nyt kun sanoit, niin ilme on tosiaan aika hauska. Samaan aikaan keskittynyt ja hieman velmu, mutta onhan toki hyvin tärkeää ja ovelaa kuljettaa rotta koppaan.

  VastaaPoista