perjantai 15. lokakuuta 2010

Tuhma ja tyhmä emäntä

Cisu: Kaikenlaisille huithapelityperyksille sitä kissoja annetaankin. Olen epäluuloinen.

Tapahtui eilen Koratiassa: emäntä oli aivan typerä eikä yhtään hienojen kissakavereiden arvoinen.

Töistä tullessani huomasin, että Cisun ja Toton ruokakupit ovat aivan tyhjiä. Aloin jo kehua, että olettepa te syöneet reippaasti... kunnes kauhea kauhea epäilys iski: ei, mä unohdin antaa niille aamupalan!

Ja niin olinkin unohtanut. Nukuin eilen pommiin ja lähdin aika kiireellä töihin. Niin kiireellä, että olin kyllä pessyt edellisen iltapalan rippeet huolellisesti kupeista, mutta unohtanut täyttää kupit uudelleen. En muista koskaan ennen olleeni näin huolimaton. Tietenkin pyysin heti anteeksi ja annoin poitsuille ruokaa.

Hienoina, pitkämielisinä harmaaherroina Cisu ja Toto eivät kantaneet kaunaa tällaisesta toheloinnista. He eivät olleet päivän mittaan syöneet juuri raksujakaan, joten ilmeisesti eivät onneksi olleet eilen kovin nälkäisiä. Myönnettäköön kuitenkin, että jo nirsompaan Cisuun tuli vipinää, kun edes lähestyin kissojen ruokakaappia. Cisu juoksenteli ympäriinsä ja katsoi minua innostuneena ja hämmästyneenä: Vieläkö me saadaan ruokaa? Oikeasti?

Toivottavasti Cisu ja Toto eivät ole selvittäneet sen ennenkin kaivatun kissa-asiamiehen yhteystietoja. Nyt olisi kyllä syytä hieman reklamoida palvelusväen hajamielisyydestä ja velttoudesta.

P.S. Tuhmatyhmä meinaa tikahtua lumileopardipentujen suloisuudesta!

5 kommenttia:

 1. Onneksi kisut ovat niin suurisydämisiä ja armeliaita, että he antavat varmasti anteeksi. Tai päästävät ainakin pelkällä huomautuksella. :)

  Haluaisin halia noita lumileopardeja. <3

  VastaaPoista
 2. Ehkei heitä enää yllättänyt, että ihmiset ovat hitaita, huolimattomia ja muutenkin hölmöjä. Se on niitä kissanelämän lieveilmiöitä, joutuu asumaan itseään alkeellisempien kanssa.

  Mutta voi, minä haluaisin asua noiden lumileopardien kanssa! Saunoa niiden kanssa ja nukkua niiden alla. :D

  VastaaPoista
 3. Työkaverini lähetti kanssa kuvan noista leopardi-ihanuuksista, jotenkin arveli että tykkäisin siitä... Voi että mitä suloisia pikku jättitassuja, ja häntäkin on pilkullinen <3 Voihan mahdoton. Tuollaiset kun saisi sänkyyn unikavereiksi (ei taitaisi unesta tulla mitään).
  Kissa-asiamiehellä on varmaan tassut täynnä hommia, kun ihmiset ovat jatkuvasti vähän vajavaisia, hänelle tulee varmaan raportteja yhtä mittaa ja joutuu pyyhältämään taloudesta toiseen viikset putkella.
  Minulla alkavat olla herkkämasuisen Ransun syömät ruuat lopussa kun olen viipynyt saaressa pidempään kuin ensin arvelin, kohta joudun tarjoamaan sille jotain mitä se ei syö (ja mistä menee vatsa sekaisin). Onneksi myyrät ovat mitä parasta ravintoa. Josksu Ransu katsookin kuppiin ja menee sitten mielenosoituksellisesti ulos "mä hoidan asian sitten itse kun sä et pysty".

  VastaaPoista
 4. Nyt sä taas kerroit meijän ihmiselle, mis näkee uijui-oijoi-iih-iih -pentuja. Oliks hienoo? Nyt se ei taas ikinä pääse tietsan äärestä irti. Kiitti.

  Toi ruokajuttu on niin kauhee, ettei mielellään ees ajatella.

  VastaaPoista
 5. Ransullakin on siis asiaa kissa-asiamiehelle. Oi voi. Toivottavasti koskaan ei tule kissa-Karpoa, aika moni alkeellinen kissaihminen saisi kuulla kunniansa!

  Toi uijui-oijoi-täpläkissajuttu oli tahallinen: jos minä en saa tehtyä muuta kuin katselua uijui-oijoita, niin laitetaan vahinko kiertämään. :D Kieltäydyin kyllä avaamasta webbikamerayhteyttä Korkeasaareen ja kun työkaveri siitä huolimatta lähetti sieltä kuvakaappauksia, kielsin niiden lähettämisen. Millaista luonteenlujuutta. (Webbikameran kyyläämisen sijaan vain istun ja haaveilen ihanista pentupalleroista. Ja luen koko ajan neuvola-artikkelia ja katson kuvia. Miten pääsee neuvolantädiksi Korkeasaareen?)

  VastaaPoista