perjantai 8. lokakuuta 2010

Kissakodin siivousvinkki

Onko teillä perjantaisin siivouspäivä? Asutko kissojen kanssa?

Koratialaiskissukat näyttävät, miten lakananvaihto käy kissakodissa. Yksi menee piiloon lakanoiden väliin ja toinen julmistuu.
Ja roolinvaihto. Ja uusi taistelu. Jne. Jne.
Kissakodin siivousvinkki kuuluukin: varaa lakananvaihtoon tuntikausia aikaa tai sulje kissat lakanashown ajaksi pois makuuhuoneesta.

7 kommenttia:

 1. Ei oo totta tuo ylin kuva! :-D Cisulla (?) on siinä ihan sama ilme kuin Liisan Ihmemaassa Cheshire catilla (paitsi se hullu virnistys puuttuu, on vain nuo hulluudesta kiiltävät silmät). Tuo taitaa olla viikon kohokohta eräillä taloutenne jäsenillä.
  Minulla ei ole järjestelmällistä lakananvaihtopäivää, mutta kun alan hommaan, on Ransu heti paikalla vaikka se olisi ollut sikeässä unessa toisessa huoneessa. Se menee litteäksi aluslakanan alle.

  VastaaPoista
 2. Niinpä olenkin valinnut vaihtoehto nro 2, elikkä kisut pois. Tästä hommelista haluan itse selvitä nopeasti pois...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tutun oloista toimintaa - kissa ojentaa auttavan tassunsa. :)

  VastaaPoista
 4. Naukulassa lakananvaihtopäivä on lauantai. Se ei juuri suuremmin kiinnosta (paitsi toisinaan), mutta lakanoiden viikkaus onkin sitten toinen juttu! Likat olisivat aina halukkaita kiipeamään lakanan päälle keinuttelemaan. Sääli vaan, ettei Naukulassa ole kuin kaksi kättä, joten toteutus on vähän hankalaa. Ehkä pitäisi hankkia Naukulaan Pappa ihan vain tätä tarkoitusta varten?

  VastaaPoista
 5. Cisu haluaa huomauttaa, että yläkuvan mielipuoli on kyllä Toto eikä Cisu, joka on itse aivan järkevästi ryömimässä lakanan alla.

  Naukulan tilanne on kyllä paha. Selvästi sinne tarvittaisiin vähintäänkin kerran viikossa käyvä viikkaus-Pappa! Meillä viikkaus ei kiinnosta lainkaan. Kerran yritimme viikata yhdessä oikein suurieleisesti vain kissoja varten, mutta se ei aiheuttanut mitään reaktiota. :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin ojennetaan auttavaa tassua, mutta heiluvista lakanoista huppelissa syöksähtelevä piikkikynsi tekee melkoisia reikiä lakanoihin!! Eli todellakin lakananvaihto alkaa sillä, että puhtaat lakanat muilutetaan hiljaa makkariin ja suljetaan se ovi, heti ja tiukasti :D

  VastaaPoista
 7. Hui, meillä ei onneksi raavita lakanoita rikki. Sen sijaan Toton taipumus kiivetä sylistä niskaan on aiheuttanut sen, että kaikissa ohuissa neuleissani on mystisiä pikkuisia reikiä....

  VastaaPoista