maanantai 4. lokakuuta 2010

Vanhakin jo nuortuu

...kuin pentu pomppimaan. Meillä oli lauantaina hyvin pomppuinen ilta, kun Cisu ja Toto kävivät kisaa härppälelun herruudesta.

Ensin Cisu näytti voimansa ja taitonsa.
Pian Totokin tuli mukaan taistelemaan.
Meno yltyi äärimmäisen vauhdikkaaksi. Dokumentoijalla oli vaikeuksia saada kuvia pomppukissoista, koska ne singahtivat aina oletettua ylemmäs. Tässä Toton maha ja harallaan olevat hyppyvarpaat.
Uusi yritys.
Cisu, vanha härppämestari, näyttää mallia.

Mestari pakenee pöydän (joka toimii keittiöroinan säilytysalustana remontin ajan, toim. huom.) alle, jotta oppipoika voi tehdä paremmin koeloikkia.

Huh! Kaikkensa antanut Toto rentoutui rapsuköllin avulla.
Cisulle riitti hetki kengurointia.
Näin hurjia lauantaibileitä meillä ei ollutkaan järjestetty aikoihin!

10 kommenttia:

 1. Siellä on selkeästi Eläinten Päivä joka päivä :) ! Hyvä meno ja meininki!

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös eläinten yö joka yö! t. Cisu ja Toto

  P.S. Hyppyvarpaat ovat kyllä hauskat. Oikeastaan noista kuvista vasta huomasin, että kunnon pomppu suoritetaan varpaat harallaan. :)

  VastaaPoista
 3. Eppu lähettää kaverikengurulle terkkuja!

  VastaaPoista
 4. Cisu kiittää Eppua terveisistä ja lähettää ihailevia terkkuja takaisin! Eppu on kuitenkin se varsinainen kissakenguru. Aina (meillä harvoin) kun näkee kissan kenguruasennossa, tulee mieleen Eppu! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo hyppyvarpaat ja kenguruasento1 :) Hyppäävien kissojen kuvaaminen muuten on vaikeaa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä, pomppukissat asettavat etenkin pimeässä haasteita kameralle. Vanhalla kameralla en voinut kuvata ollenkaan ja nytkin ilman salamaa kuvatessa tuloksena oli vain halki ilman kiitävä harmaa viuhahdus - vaikka juuri sellaisiahan pomppukissat ovat. :D

  VastaaPoista
 7. Ihan asian vierestä, mutta minkä painoisia Cisu & Toto ovat? Tuolla olikin jo aiempi postaus, että Toto on tavallista isompi korat, mutta ei niitä tällainen ummikko toisistaan erota! ;)

  Ovat ainakin pitkäkoipisimpia kuin meidän maatuska...

  VastaaPoista
 8. Paavo ja Harmi, pitkäkoipien tarkat painot eivät ole tiedossa. Cisusta tiedetään, että se on ollut yleensä 4000-4200 g (ei ole aikoihin punnittu) ja Toto on arviolta puolisen kiloa painavampi. Toto tuntuu kyllä painavammalta kuin Cisu, mutta etenkin näyttää isommalta. Se on vain vähän Cisua korkeampi, mutta selvästi leveämpi ja esim. kun Toto kiipeää, näkee että sillä on tosi suuret ja vahvat lihakset.

  Pitäisi ehkä joskus punnita poitsut. Tuntuu, että kaikki muut tietävät lemmikkiensä painon paitsi me...

  VastaaPoista
 9. He ovatkin sitten Harmin kokoisia, joka töppöjalkoineen näyttää vain paljon tanakammalta. ;)

  Paavo on laihiksella, joten siksi kissojen painot kiinnostaa. Tosin kissoja ei ehkä kannata punnita ihmisten vaa'alla niin kuin meillä joudutaan tekemään; nyanssit ei tahdo oikein erottua, kun painoa pitäisi tippua alle kilo ja jokainen painotulos on vain karkea arvio.

  VastaaPoista