maanantai 20. syyskuuta 2010

Parturitesti läpäisty

Meillä oli eilen kotona suuri tyyli-ilta. Havahduin, etten ole käynyt kuukausimääriin kampaajalla, joten jotain oli tehtävä. Ei muuta kuin pojat asialle: mieheni leikkasi hiukseni ja Cisu ja Toto valvoivat työn edistymistä sekä tarkastivat kaikki lattialle tipahtaneet hiussuortuvat. Lopuksi vielä värjäsin itse hiukseni.

Kun kauneusoperaatiosta oli selvitty, Cisu kiipesi tuon tuosta syliini ja yritti nuolla hiuksiani. Niin hän tekee aina silloinkin, kun palaan oikealta kampaajalta. Täydestä siis meni kotiparturin työ!

4 kommenttia:

 1. Veljekset kaikessa mukana! Cisu on niin söpö kun nuolee hiuksiasi. Ehkä niissä on väärä haju kampaajan tai värjäyksen jälkeen ja hän yrittää auttaa palauttamalla tuoksun oikeaksi.
  Ransulla on nyt tummat läntit korvassa, kun viimeksi kulmakarvoja värjätessäni hänen oli ihan pakko tulla pussailemaan minua, kun odottelin aineen vaikutusta sohvalla pää takakenossa. Ransun mielestä asennolle ei ehkä ollut muuta selitystä kuin että mä odottelen siinä sen pusuja.

  VastaaPoista
 2. Oho, varsinainen stailaaja siis sielläkin! :D
  Ilmeisesti hiusvärin tuoksussa on jotain Cisuun vetoavaa, sillä nuolemishimo iskee joka kerta. Toto on tuoksulle taas immuuni, mutta Cisu on ylipäätään kiinnostuneempi ihmisten hiuksista kuin Toto. Jos Cisu tapaa uuden kivan ihmisen, hän yrittää heti päästä nuolemaan ja sukimaan hiuksia. :D

  VastaaPoista
 3. Hei, mun edesmennyt Ville-kissani halusi joka kerta heti hiusten pesun jälkeen tulla syliini ja haistelemaan ja pureskelemaan märkiä hiuksiani. Jotain taikaa niissä oli!

  VastaaPoista
 4. Meillä ei onneksi haluta nuuhkia ja maistella joka pesun jälkeen, mutta aina kampaajan jälkeen se on must. Lienee hiusvärihimoa?! Joskus Cisua kyllä kiinnostavat myös vähemmän trimmatut märät hiukset, esim. isäni sai kerran mökillä saunan jälkeen Cisulta vielä toisen pesun ja sukimiskampausta.

  VastaaPoista