perjantai 17. syyskuuta 2010

Myrskyvaroitus

Cisu nukahti aikaisin illalla jäykkään asentoon kaula takakenossa ja tassu ylhäällä. Toto tuli heti halaamaan.

Tassut ja hännät menivät solmuun.

Mutta ei, toisin kuin muiden unikissojen, meidän ei pidä antaa söpöysvaroitusta. Tämä söpöily oli nimittäin tyyntä myrskyn edellä: heräsin klo 1.30 yöllä siihen, että ylitseni juoksee kaksi karjuvaa villipetoa. Pedot rymistelivät läpi yön, ja kun aamulla olin lähdössä silmät ristissä töihin, heitäkin väsytti niin, että menivät päiväunille. Toisten kelpaa.

Vaikka ulkona myrskyää ja joillakin myös öisin kotona, toivotamme solmuhäntäisen rauhallista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Voi heitä! Toivottavasti saat töissä edes vähän sympatioita. Voi olla, että ihan kaikki eivät ymmärrä miksi ylipäänsä olet vapaaehtoisesti hankkinut Harmaat Häiriköt.
  Toivotan makoisia ja rauhallisia unia! Saaripalstalla on nyt jännää, kun täällä on kaksi koiraa hoidossa viikonlopun. Musti on heidän kanssaan kaveri, mutta Ransu makaa keittiön pöydällä ja sähisee ja huitaisee kynsitassulla kun koira uskaltaa vähänkään liikahtaa lähemmäs. Ransu on Kotijoukot! Ja sellaisena varmaan hyvin pettynyt Mustiin, joka vaan yrittää ystävällisesti puskea vihollisia.

  VastaaPoista
 2. Tuo kuulostaa niin tutulta! Tosin tuossa vaiheessa meidän Harmaaherrat joutuvat makuuhuoneen oven toiselle puolelle. Mikä on parina viime yönä herättänyt surkeita "mäy"-tyyppisiä kommentteja, ja sittenkään ei ole tullut nukuttua.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa tutulta! Kissan vilkas yöelämä on vienyt minulta yöunet kerran jos toisenkin. :D Aamuseitsemältä kissa voikin sitten mennä nukkumaan, kun emäntä tekee lähtöä töihin. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, "pidetään me toisistamme huolta", ja mitkä häntäsolmut!

  VastaaPoista
 5. Suloiset kuvat ♥ Joskus harmittelen sitä, että ei ole tullut 'hankittua' toista kissaa Sohville kaveriksi, mutta juuri nämä aamuyön touhut saavat järkeä päähäni ;)

  VastaaPoista