maanantai 27. syyskuuta 2010

Kuopuksen kohtalo

Toton kannalta oli oikein hyvä, että olimme eilen katsomassa korateja näyttelyssä. Tai en tiedä, oliko Toto iloinen, että hoimme hänelle koko illan kuin vanhat tädit lapsille: "Kyllä sä olet iso, onpa susta tullut suuri poika, oletpas sinä komea!" Mutta eilen, kun vertailukohteita oli runsaasti, todellakin havaitsimme, että Toto ON iso korat.

Eipä hän kovin pikkuriikkiseltä ja hennolta kyllä vaikutakaan näissä lauantaina otetuissa kuvissa. Toton kohtalo on vain olla se nuorin ja pienin pikkuvelikissa: ihmiset ovat niin hitaita, etteivät aina muista, että pienestä pörröisestä pikku-Totosta on tullut kookas ja voimakas lihaskimppu. Vähän kuin se, että kaikki pitävät Totoa aina hyväntuulisena ja kilttinä, tasaisena pörisijänä – ja sitten se onkin aina Toto, joka tempaisee ja yllättää ihmiset milloin mitenkin.

 Minun pitäisi kyllä päästä koratmittelöihin. Olisin isoin, vahvin, rotevin
 ja leveähartiaisin, oikein miehekäs.
 Vaikka voisin mä silmäkauneuskilpailuissakin pärjätä
ja taitava tassu -kisassa menestykseni olisi taattu! 

Vihdoinkin kotiväki alkaa huomata kokoni ja arvoni ja taitoni. 
Mä en ole pikkuveli, olen JÄTTIVELI!

9 kommenttia:

 1. Hitsi, eilen blogger ei suostunut avaamaan kommentti-ikkunaa niin en päässyt haukkumaan sua kun olit ollut uskoton omille pojille ja mennyt katsomaan muita! Hau, hau!
  Toto on niin hieno ja kaunis ja hassu ja täydellinen pik- öh, jättiveli. Taitava tassu -kisa :-D Oliko siellä sellainenkin?

  VastaaPoista
 2. Myönnän virheeni ja pyydän anteeksi. Hyvä puoli vierailuissa muiden koratien luokse oli se, että ryhdyimme heti kotiin tultuamme ylistämään omia poikia. Ne on niin isoja ja hienoja, Cisu on elegantti ja Toto oikea komistus! :)

  Taitava tassu -kisaa ei sentään ollut, mutta eilen kotiin tullessa erehdyin erästä kisasarjaa lainaten kehumaan Cisua "parhaaksi kokonaisuudeksi". Toto alkoi heti huutaa kovaa ja surkeasti, eikä lopettanut, ennen kuin sanoin anteeksi, tietenkin te olette Cisun kanssa YHDESSÄ paras kokonaisuus. Miten ne voi aina ymmärtää kaiken? ;D

  Mullakin on ollut sama ongelma Bloggerin kanssa. :(

  VastaaPoista
 3. Hempetin blogger. Vaikka, ei sitä voi maan rakoon haukkua kun mahdollistaa hienot blogimme ;-)
  Voi Toto, se todella ymmärsi! Tietysti, yhdessä paras kokonaisuus! Miten sitä ei voinut heti tajuta? Ollaan me ihmiset onnettoman vähä-älyisiä ja hitaita joskus.

  VastaaPoista
 4. Joo, on Bloggerissa puolensakin!

  Ihmiset ovat kyllä välillä todella typeriä. Ehkä meillä kissaihmisillä on sentään toivoa, kun asumme niin viisauden ja opettavaisten tyyppien kanssa.

  VastaaPoista
 5. Ihana Toto :) (Ja Cisu myös, tottakai!) Toto on ihan niin kuin meidän Aslan, jättipikkuveli <3 Se muuttui meidän silmissä pikkukissasta isoksi kissaksi vasta sitten kun Polgara tuli taloon.

  VastaaPoista
 6. Hahaa, Luolaleijona, meidän pitää siis ottaa kolmas kissa, että tajutaan, että Totokin on iso! Tosin sitten jos se kolmas kasvaa Toton ohi, niin... kissojen tuloa ei voi estää. ;) Hyvä muuten, että huomasit Cisunkin olevan ihana, niin ei tullut taas sanomista, että yhtä vaan kehutaan. :D

  Edellisessä kommentissani olen muuten tarkoittanut kirjoittaa "viisaiden" enkä "viisauden", mutta en näemmä ole edes tarpeeksi viisas kirjoittamaan...

  VastaaPoista
 7. Eikun ihan oikein se meni ;-) Kissoissa asuu yleismaalimankaikkeudellinen Viisaus, ne ei ole ainoastaan viisaita tyyppejä vaan Viisauksia (kysy vaikka niiltä).

  VastaaPoista
 8. Koirankokoinen jättiveli :D Ja niin hyvä veli :)

  VastaaPoista
 9. Se on NIIN hyvä veli. Joskus Cisu näyttää tosin Totoa sylissä pitäessään ja hoitaessaan siltä, että vähän pienempikokoisempikin hoidokki riittäisi. Tosin tälläkin hetkellä pojat nukkuvat pinossa niin että Cisu on ihan lytyssä, eipä näytä haittaavan. Parempi on nukkua jättiveljen kanssa kuin ennen veljeä jonkun käteen kietoutuneena, hankalaa oli sekin, ja ikävää varsinkin.

  VastaaPoista