keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Fasaania mä metsästän

Vaikka kuinka olisi rempannut koko päivän ja vaikuttaisi siksi illalla hieman hyytyneeltä, yksi asia saa elpymään: suosikkilelu aito fasaaninsulka.

Toto haluaa hyppiä huitoen sulan perässä, Cisu taas heittää sulkaa itse.
 

videovideo
Pahoittelemme todellista kotivideolaatua, mutta ei ole maailman helpointa heiluttaa sulkaa ja videoida samaan aikaan. Myöskään videoiden värintoisto ei ole aivan optimaalinen. Meillä ei ole onneksi keltaista lattiaa eikä vihreitä kissoja.

6 kommenttia:

 1. Ihanat Cisun sulantappoelkeet ja Toton salamatassut! Cisu varmaan harjoittelee keihäänheittoa ja jousiammuntaa peurapaistia silmälläpitäen. Ei tuo mitään leikkiä ehkä olekaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Hui, saatat olla oikeassa. Pian Cisu raahaa pellolta peuraa, jossa törröttää saalistussulka!

  VastaaPoista
 3. Laitan viestiä heti kun ensimmäinen peura on saalistettu - voit tulla hakemaan Cisun metsästysmatkalle. Hänhän viihtyy tunnetusti saaristossakin!

  VastaaPoista
 4. Hmm, tässä meillä menevät poikien leikkimätavat ristiin. Mauno on kuin Toto, hyppii sulan perässä kun sitä huiskii, ja Eppu taas - ei sulalla, kun sitä ei anneta, kun raatelee - huopanarujensa kanssa leikkii ihan samalla tavalla kuin Cisu, loikkien ja heitellen ja näyttäen aivan pukittavalta rodeohärältä.

  Sulan kanssa Eppu ajaa itsensä ylikierroksille, alkaa ensin puhisemaan ja sitten murisemaan ja jossain vaiheessa Mauno provoisoituu murinasta ja käy vetäisemässä kakaralle turpiin ja kakaran ojennukseen. Leikin loppu.

  VastaaPoista
 5. Meillä Toto on yleensä se, joka viskoo leluja, Cisu vain takajalkatömpsii ja nuolee (se näyttää usein HOITAVAN karvaisia hiirileluja, nuolee kuin Totoa pestessään). Tällaisten "pitkien" lelujen kanssa roolit menevät jostain syystä toisin päin. Ei ymmärrä, mutta pääasia, että lelut ovat poikien mieleen. Meillä ei koskaan murista leluille, mutta puhistaan ja joskus suhistaankin niille. Ja Toto tietenkin pörhistelee, mutta Tottis onkin melkein aina häntä puuhkalla ja mohikaani selässä. ;)

  VastaaPoista