maanantai 6. syyskuuta 2010

Leikkimielisiä korateja nähtävillä

Valmiina pörinäkilpailuun.
Tämän kuun loppupuolella pitää ehkä maaseutumatkailla Loimaalle. Suomen koratrengas ry järjestää koratien esittelynäyttelyn 26.9.

Rotuesittelyjen lisäksi ohjelmassa on leikkimieliset erikoisluokat. Kerroin tästä ystävälle ja aloimme heti hihitellä, että nyt myös Cisu ja Toto, jotka eivät muulloin näyttele, voivat päästä kisaamaan.

Cisu ehdottaa peuranpyydystyskilpailua. Hän treenasi eilen pitkin peltoja ja sai paistinsa melkein kiinnikin. Jostain syystä paisteja ei pelottanut ollenkaan nelikiloinen suurpeto. Lopulta suurpetoa itseään pelotti niin kovin, että hän pörhistyi ja jäykistyi ja hänet oli helppo käydä noukkimassa syliin ja kiikuttaa kotiin.

Toton erikoisluokaksi sopisi huriseminen. Toto tosin toivoo, ettei kisaan osallistu kovin montaa lähisukulaista, koska kuulemamme mukaan meidän poikien sukulinjassa enemmän tai vähemmän kaikki ovat kovia pörisemään. Saattaa tulla kova meteli, jos suuri joukko harmaahurinaattoreita hyrisee kilpaa.

3 kommenttia:

 1. Ihanat Toton raidat hännässä ja kintuissa <3 Hehe, voi peuroja kun eivät ymmärtäneet suurpedon päälle :-D

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvät luokat ois siinä tulossa. Me ei noista peuroista silleen henk.koht. oikee ymmärretä, mutta hurina on sitäkin tutumpi!

  VastaaPoista
 3. Toto: Kiitos! Mustakin ne raidat on hienot, vaikka ne on oikeasti penturaitoja. Cisullakin on niitä, vaikka se on jo tosi vanha, 2 ja puoli. Hah, meistä ne on vain komeussöpöyskauneusraitoja.

  Mäkään en ole peurojen perään, mutta Cisu on niistä ihan tohkeissaan. Parempi vaan hurista, siitä ihmisetkin oikein innostuu, toisin kuin peuran perään karkaamisesta.

  Joskus mä tunnen olevani viisaampi kuin Cisu, vaikka olen niin paljon nuorempi.

  VastaaPoista