tiistai 1. joulukuuta 2009

Hyvää joulukuuta!

Cisu toivottaa kaikille iloista joulunodotusaikaa! Piparkakkutalon muotit on tarkastettu ja lahjaksi menevä joulukalenteri tallottu. Cisu on tehnyt oman osuutensa. Hän odottaa innokkaasti joulua, sillä viime vuonna kotiin ilmestyi joulukuussa ihania koristeita - jotka aina katosivat hetkessä, kun Cisu oli ensin niitä hieman modifioinut. Toivottavasti tänäkin vuonna saadaan jouluisia leluja. Cisu voi opettaa Totollekin, kuinka niitä käsitellään.

4 kommenttia:

 1. Joskus tuntuu että pikkuapurit on vähän liiankin avuksi :)

  VastaaPoista
 2. Joskus tuntuu, että kissat pitävät meitä ihmisiä omina pikkuisina apulaisinaan, eikä toisin päin :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kissat määräävät tahdin. Ja nyt isoveli opettaa pikkuveljelle, kuinka joulukoristeita käsitellään ;) Kiipeävätkö he joulukuuseen?

  VastaaPoista
 4. Toto ei ole vielä joulukuusta nähnytkään, joten ei ole tietoa hänen joulukuusihimostaan. Cisu oli viime vuonna kuusesta sen verran innostunut, että kuusi siirrettiin yöksi suljettujen ovien taakse, ettei Cisu voisi siinä kiipeillä... Kaikki meni muuten hyvin, mutta eräänä iltana ihmeteltiin, missä Cisu on. Hän oli onnistunut livahtamaan kuusihuoneeseen ja istui siellä kaikessa rauhassa joulupuuta ihailemassa. :) Tämä oli mummolassa, kotona meillä ei kuusta ollutkaan. Ei taida tulla tänäkään vuonna, luulen.

  VastaaPoista