tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulusiivous

Totosta tulee putipuhdas Cisun pesulassa. Välillä pestävä yrittää vähän itsekin päästä nuoleskelemaan (ja pureskelemaan), mutta sehän ei käy: vain Cisu saa hoitaa.

video

Jne. jne. Eilinen iltapesu oli kovin perusteellinen, ja Toton hurinasta päätellen myös hyvin miellyttävä.

10 kommenttia:

 1. Hihii, "mässynmässyn" vain kuului kun Cisu pesi Totoa niin perusteellisesti ^^) Suloista. Meillä pestään myös noin, mutta aika tasan 50-50. Mietinkin tuossa yksi päivä että kehrääköhän muut kissat toisilleen kun meillä ei kehrätä vaikka kuinka halittaisiin ja söpösteltäisiin ja pestäisiin toista :/ Ihmiselle voi sitten väilillä kehrätä jo katseesta..

  VastaaPoista
 2. On se hassua, että yksikin päälle tipahtava vesipisara on jär-kyt-tä-vä, mutta kaveri saa kyllä nuolla ja lutkuttaa toisen turkin aivan läpimäräksi! :)

  En osaa sanoa kehräämisestä muuta kuin että meillä kehrätään melkein aina ja joka asiasta, sekä kissojen kesken että ihmisten kanssa puuhatessa. Cisulla se sentään tuntuu selvästi liittyvän hyvään oloon, mutta Toton kehrääminen on ihan holtitonta, Toto kehrää peloissaankin. Esim. autossa Toton tasainen hurina muuttuu vain katkonaisemmaksi, ihan kuin se yrittäisi pakottaa itseään hurisemaan, että ei tässä mitään pahaa ole, hur hur vaan,vakuuttelen tässä itselleni, että ihan hyvin menee kuitenkin.

  Hassuja ovat!

  VastaaPoista
 3. Voi miten liikkis video! Pojat ovat niin helliä ja huomaavaisia toisilleen. <3

  VastaaPoista
 4. Ovatpas he tosiaan ihania hurisijoita. Joulupesu on tosiaan syytä aloittaa jo ajoissa ;))

  VastaaPoista
 5. Oi miten herttainen video. Meillä Nexu kehrää myös muiden kissojen huomiosta, mutta Ronja ja Fedja vain ihmisten huomiosta.

  VastaaPoista
 6. Meillä on samoin, että Mauno pesee Eppua (nuorempaa), harvemmin toisinpäin.

  VastaaPoista
 7. Olen jotenkin kuvitellut, että koska Cisu on vanhempi = johtaja, hän on myös kissatalouden pesu- ja hoitovastaava. Näemmä se ei kuitenkaan ole niin, kun joissakin kissakodeissa kaikki saavat pestä toisiaan. Sitruuna, ehkä Cisulla ja Maunolla on tässäkin kyse siitä, että he ovat hienoja ja eräät nuoremmat kissapojat taas eivät. Ei kai hienoherra voi päästää rymyveljeä nuolemaan - ei, ja jotta rymyveli ei olisi aivan ruokoton, pitää hienon vielä huolehtia hänestäkin. Kyllä Totokin välillä yrittää hoitaa Cisua, mutta sitä ei katsota hyvällä ja vain hyvin harvoin Toto saa nuolla enemmän kuin pari lipaisua.

  VastaaPoista
 8. ^ Voi se vähän olla ns. johtaja-asemastakin kiinni, sillä meillä minä en vieläkään tiedä kumpi noista on johtaja. Ei niistä ota selvää.. ehkä meillä vallitsee demokratia? ;) Aslan ja Raichu ovat melkein saman ikäisiäkin. Ja, niistä kumpikaan ei ole hienoja vaan molemmat ovat enimmäkseen rymyveljiä ;D

  VastaaPoista
 9. Luolaleijona, rymyävässä demokratiassa on varmaan aika rennot kissanpäivät. Kukaan ei stressaa eikä pomottele ja aina voi riehua! :)

  VastaaPoista
 10. ^ Aikalailla nappi kuvaus ;D Paitsi ihminen saattaa joskus stressata jos liikaa riehutaan ;)

  VastaaPoista