sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hyvää itsep... itsenäisyyspäivää!


Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa! Cisu ja Toto toivovat, että kaikki muut kissat ovat saaneet juhlia tätä tärkeää päivää itsenäisesti ja rauhassa, aivan omien toiveidensa mukaan. Heillä paroilla on ollut tänään vähän vaikeaa, ei lainkaan itsenäistä vaan kovin rajoitettua.

Ensin pojat auttoivat parhaansa mukaan nukkekodin viimeistelyssä ja oikealle paikalle siirtämisessä. Pojat kysyvät, mitä iloa on nukkekodilla,jolla ei saa leikkiä. Ja miksi ihmiset pitävät puoli päivää vitriinikaapin ovia auki, jos eivät halua kaappiin kissoja? Tuhahduttavan kummallista.

Vielä rasittavampaa oli se, että minä yritin leikkiä heidän kiipeilytolpallaan. Varsinkaan Cisu ei millään suostunut uskomaan, että a) en aio varastaa tolppaa, b) kissojen ei pidä varastaa sisalnarua ja c) kissojen ei pidä myöskään tunkea tolpan ja sisalnarun väliin. Lopulta kovassa käytössä ollut, jo osin naruttomaksi kulunut tolppa saatiin kunnostettua. Että ei ihan mahdotin itsenäisyyspäivä kuitenkaan!


6 kommenttia:

 1. Voin NIIn kuvitella mitä tapahtuisi kun tuo sisalnaru jäisi hetkeksi vartioimatta...

  VastaaPoista
 2. Kissan elämä on kyllä niin epäitsenäistä itsenäisyyspäivänäkin. Edes kiipeilypuuta ei saa pitää kokonaan itsellään. Aika epäreilua suorastaan. Mutta hienoa sentään, että tuloksena kiipeilypuu on taas entistä ehompi :)

  VastaaPoista
 3. Kissaparat! Ei saa olla rauhassa, eikä varsinkaan varastaa rauhassa sisalnarua! :)
  Kiipeilypuun ehostamisen ja ehdostetun puun ensitestaamisen jälkeen kukaan ei ole sitten sitä raapinutkaan... Ilmeisesti tolppa oli juuri hyvä, kun siinä oli paljon hapsuja ja muutama ihan kalju kohta. ;)

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs kissojen päivä on ollutkin epäitsenäinen..täytyisikö heille järjestää omat bileet? Kiipeilypuu kaipaisi meilläkin entrausta, koskahan sen saisi aikaan. Hienosti kissoillassi kuitenkin kärsivällisyys näkyy riittävän, vaikka emäntä sotkeekin asioita ;))

  VastaaPoista
 5. No, on siitä emännästä välillä hyötyäkin, siltä saa esimerkiksi ruokaa ja muita palveluksia. ;) Onneksi kissat eivät järjestäneet omia bileitä esim. yöllä - nyt on oltu taas pari yötä rauhallisesti, hyvin tervetullut muutos.

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle jotain, käythän hakemassa ;)

  VastaaPoista