torstai 31. joulukuuta 2009

Aktiivista uutta vuotta!

Tänään illalla kuoharipullot sanovat poks poks, mutta monien mielestä kiinnostavampi ääni on naks naks.

Cisu ja Toto saivat jouluksi toivelahjan: Elina Väyrysen Kissan aktivointi -kirjan sekä naksuttimen. Kirja on nyt luettu ja naksutinkoulutus aloitettu. Ensimmäisen oppitunnin aiheena oli tutustua naksuttimeen ja saada siitä hyviä mielleyhtymiä, eli saada naksusta palkinnoksi raksu. Cisu osoittautui varsin kelvolliseksi ja innostuneeksi oppilaaksi, Toto taas on selvästi, niin kuin iän puolesta pitäisikin, astetta alemmalla naksutusluokalla. Mutta kyllä se tästä, kunhan vain ihmisetkin jaksavat olla aktiivisia. Jo ennen "virallisia ohjeita" olemme viime aikoina harjoitelleet esim. herkkujen ja lelujen etsimistä kätköistä, ja kyllä ihan oikean tehtävän ratkaiseminen on (useimmiten) jopa villiviikariveljeksistäkin hauskempaa kuin pelkkä riehuminen.

Toivotamme kissoille ja kissaihmisille puuhakasta ja mielenkiintoista uutta vuotta!

8 kommenttia:

 1. hyvä hyvä *taputtaa käsiään* Ja omistaja lupaa sitten raportoida tänne koulutuskokemuksistaan, eikös vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Riehakasta, oppivaista ja iloista Uutta Vuotta Sinulle sekä Cisulle js Totolle - Sohvilta kurrkurr-terveiset..♥

  VastaaPoista
 3. Hauskaa uutta vuotta ja iloisia naksutushetkiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille uuden vuoden toivotuksista ja hyvää ja hauskaa uutta vuotta teillekin - sekä tietenkin kaikille kissoille! :)

  Elisa, kerroin Cisulle ja Totolle, että he saivat terveisiä TYTTÖkissalta. Kumpikin sanoi PURRR, vaikka yleensä he eivät edes kauheasti purise tai kurise, naukuvat vain. Hyvin kiinnostava tieto siis. :)

  Ja Elina, kyllä, lupaan raportoida naksutinkoulutuksen etenemisestä. Nyt kun koulutuksen aloittamisesta on heti kertonut julkisesti, niin pakkohan koulutusta on jatkaakin, eikö? ;) Tänään taas treenattiin mutta ei mitään mainitsemisen arvoista edistystä. Cisu kyllä kehräsi innostuneena koko ajan, mutta Toto ei tainnut edes huomata, että jotain outoa naksutusta kuului välillä.;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukavista jutuista ja oikein hyvää uutta vuotta toivottelee Naukulan väki.

  VastaaPoista
 6. Hieno lahja uudelle vuosikymmenelle! Iloista uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos toivotuksista Naukulan mammalle ja Karvalapsille! Iloista ja oikein hyvää uutta vuotta teillekin. :)

  VastaaPoista