tiistai 22. joulukuuta 2009

Höyhensaar...vuorella

Vinkki kotitöiden tekijälle: Vaihda lakanat aina nopeasti. Jos keräät peitot illalla keoksi ruokapöydälle, saatat joutua antamaan ne kissamaiseen käyttöön koko yön ajaksi.Vaikka mielelläänhän toiselle suo pehmeän univuoriston, kun toinen on niin suloinen ja nautiskeleva.

4 kommenttia:

 1. Eihän tuollaista suloista nukkujaa voi herättää. :) Ehkä pitää keksiä kissoille aina uusia jännittäviä nukkumapaikkoja, jos tuloksena on söpöilyä.

  VastaaPoista
 2. Ainoa vika tuossa söpöilyssä on, että itse ei voi mennä mukaan nukkumaan, kun ei mahdu. Näin ollen perinteinen sänkynukkuminen on parempi vaihtoehto, saa kissat kainaloon. Tai ehkä kissat ajattelevat armollisesti pitävänsä ihmistä kainalossa perhepedissä. ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei kyllä edes nopeus auta, sillä lakananvaihtoaikaan paikalle saapuu aina yksi ylimääräinen mönkiäinen, joka tekee kaikkensa hankaloittaakseen touhua. Suuri sänkyvaateseikkailu on kotitöiden kohokohtia täällä :)

  VastaaPoista
 4. Hra Mäykynen, kyllä meilläkin pomppiminen ja möyryäminen ovat ehdoton osa lakananvaihtoa ja sängynpetausta. :) Mutta lakananvaihdossa on myös tämä rauhallisempi puoli: yhtäkkiä tarjolla on ihania uusia nukkumapaikkoja. Kumpikaan kissa ei yleensä hyppää tuolle ruokapöydälle - paitsi jos siinä on peitto, vaatteita tai muuta pehmeää väliaikaissäilytyksessä, niin pitää heti mennä tutkimaan, voisiko tuonne kaivaa pesän. Yleensä voi.

  VastaaPoista