sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Tassulien aika

Marraskuussa Koratiassa on muutakin harmaata kuin harmaaveljekset. Kuvatkin ovat harmaantuneet ja meno, äkillisestä joulunvietosta huolimatta, se vasta harmaata onkin.Cisu ja Toto ovat raahanneet vanhan fleecemajansa vessaan ja viettävät majaan käpertyneinä kaiket päivät. Tuhina vain kuuluu. Tassulit ovat siis tehneet paluun.Kun tassulit eivät tähystä uuden kiipeilytolppansa päällä tai söpöile majassaan, he saattavat noutaa paperitolloa. Cisu ainakin. Koiramainen kissa on aika kätevä, kun se tuo lelun takaisin ihmiselle, mutta toisinaan rasittava, kun se vaan tuo ja tuo.


video


Koirakohtauksia lukuun ottamatta marrasharmaus tuntuu iskeneen etenkin Cisuun. Hän pyrkii nykyään nukkumaan peiton alla, mieluiten jalkojeni välissä ja mieluiten mahdollisimman myöhään aamulla. Toto sentään pysyy tavoilleen uskollisena ja nousee jo varhain ikkunalle odottamaan tirppatelevision aamulähetystä.

8 kommenttia:

 1. Ehkä marrasharmaus muuttuu pian? Toivottavaa ainakin, sillä poikien kuulumisia on vain pakko saada :)

  VastaaPoista
 2. Olen Naukulan Mamman kanssa samaa mielipidettä, että on kuultava poikien touhuista :)
  Täältä löytyy myös noutaja, näkyy vain hopeinen viiva kun yksi juoksee kumikäärmeen tai ponnarin perään.. Hopeinen noutaja ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno laji tuo paperitollojen nouto. Oletteko rypistäneet foliopaperia palloiksi ja heitelleet niitä? Niistä palloista kuuluu omanlaisensa rapina kun ne liukuvat lattialla.

  VastaaPoista
 4. Naukulan Mamma, täytyy toivoa, että harmaus muuttuu. Toivottavasti ei kuitenkaan pakkaseksi, silloinhan Cisu ja Toto vetäytyvät kylpyammeen alle eikä heistä voi ottaa edes nukkumiskuvia!

  Leea, kävinkin heti kurkkaamassa ja oi miten komea noutaja siellä onkaan! Tulen ihailemaan toistekin. :)

  Marjis, kiitos, välitetään!

  Myrsky, meillä paperitollot ovat jostain syystä foliopalloja suositumpia. Cisu on paperiin niin addiktoitunut, että saa hepulin jokaisesta kassakuitista ja paperinrapauksesta. Cisu on ollut pienestä pitäen noutaja - tai ainakin tuoja. Joskus ihmiset alkavat voivotella, kun kuuluu laahaavaa ääntä tai kolinaa, sieltä Cisu on taas tulossa lelun kanssa vaatimaan huomiota. :)

  VastaaPoista
 5. En muista, onko siitä kerrottu, miksi tuo kylpyhuoneen lattia on niin suosittu majailupaikka. Mutta ehkä kerrotte nyt? Kyllähän tässä itse kukin tietysti mieluiten vetäytyisi parin karvakasan väliin ja nahat silmillä odottelemaan tulevia vuodenaikoja. :D

  VastaaPoista
 6. Missä määrin ihmisen on laillista vetäytyä talveksi tassulien lailla piilomajaan tutimaan? Kylmän harmauden sijaan kannatan ehdottomasti Koratian lämpimän pörröistä harmautta!

  VastaaPoista
 7. A.C., tämä on toki vain ihmisen vajavaista pohdintaa, mutta eilen juuri keskustelin toisen kissaihmisen kanssa, mikä noissa kosteatiloissa kissoihin vetoaa. Päättelimme, että ainakin hämyisä, kostea, lämmin paikka ja se, ettei siellä ole läpikulkuliikennettä, joskushan yksikin ihminen on kissasta kovin häiritsevä, vaikkei edes puhuisi mitään.

  Ella, luulen, että se on ihmisille ihan laillista, jos vain pystyy änkeytymään tuutulitassulien mukaan. Minä en pysty, vaikka säännällisesti yritän ainakin yhden käden verran.

  VastaaPoista