torstai 17. marraskuuta 2011

Lepoa ja virkistystäMeillä oli eilen vieraita. Se oli Cisusta ja Totosta hauskaa, kuten aina, mutta heti vieraiden poistuttua pojat simahtivat omalle tyynylleen. Kyllä oli rankka ilta! Piti kuitenkin hyppiä ruokapöydällä, käydä sylissä, tutkia vieraiden laukut ja kengät ja sitten vielä antaa paininäytöskin.


Uni paras lääke on. Aamulla pojat olivat täynnä virtaa ja löysin heidät nauttimasta virkistävää viheraamupalaa. Eilisestä ruoasta oli jäänyt yli lehtipersiljaa ja timjamia. Gourmet-aamiainen!

8 kommenttia:

 1. :-D Virkistävä viheraamupala! Mainoita nuo teidän hassutassupojat.

  VastaaPoista
 2. Cisu on rehunsyöjä muutenkin, mutta ihmettelin, kun Tottiskin mutusteli yrttejä tyytyväisenä. Pitäisi vissiin laittaa ruohoa/maissia kasvamaan.

  Toin jo ajat sitten pihalta oreganoa keittiön ikkunalle, Cisu käy nuuhkimassa ja nauttimassa sitä säännöllisesti. Mitenköhän kissanminttu menestyisi sisällä?

  VastaaPoista
 3. Haa, pojat vetelivät suihinsa maustettua kissanruohoa!

  VastaaPoista
 4. Meillä kissanminttu on nimenomaan sisällä amppelissa ja hengissä pysyy :) Voin siis suositella.

  VastaaPoista
 5. Kaikkea ne pojat :D Ruoho on herkkua täälläkin, mutta yrttejä päin ei edes katsella!

  VastaaPoista
 6. Meidän pojat eivät kyllä ihan noin viherpeukaloita ole :D Kummallisinta on Jaskan kahvinjuonti ja Iiron chilinsyönti :O

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Minusta kyllä kahvi ja chili ovat vielä erikoisempaa kissanruokaa kuin yrtit.:)

  Cisu on kyllä ihan vegelinjalla. Aamulla Toto oli jo raivokas ja epätoivoinen ruoasta, mutta kun vihdoin kutsuin kissat aamupalalle, Cisu söi vain tuossa kuvassa näkyviä yrttejä ja haki päälle vähän oreganoa. Tätä menoa Cisu varmaan viljeleekin pian itse rehunsa!

  VastaaPoista
 8. Jaska kävi juuri istumassa tuolilla pöydän ääressä, ja pöydällä on tietokone ja k-blogi auki. Se aivan slekeästi kävi siis lukemassa k-blogia!

  VastaaPoista