perjantai 4. marraskuuta 2011

Sporttia ja tsemppistä

Tälle tapahtumalle ei ole kuvallista todistusaineistoa, sillä Cisu ei missään nimessä suostu tekemään temppua uudestaan kameran edessä. Eikä edes ilman kameraa. Ei vaikka kuinka tsempattaisiin.


Joka tapauksessa: Cisu heittäytyi sporttiseksi ja esitti muutaman leuanvedon ovenkahvasta roikkuen. Olin ripustanut kahvaan leveän satiininauhan, ja Cisu päätti ottaa sen omakseen. Ei vain oikein onnistunut. Hän jäi roikkumaan hyvin pitkänä puikulana kahvasta etutassuillaan eikä tiennyt, menisikö ylös vai alas, joten päätti vetää pari leukaa. Sitten Cisu tippui lattialle ja poistui vähin äänin. Nauha ripustettiin uudelleen ja Toto noukki sen itselleen yhdellä kevyellä kynnenhipaisulla.


Outo urheilutuokio ja Toton taituruus eivät tietenkään kannusta Cisua ovenkahvaleikkeihin. Tuosta sporttikohtauksesta on jo muutama päivä aikaa, mutta Cisu kieltäytyy yhä leikkimästä em. nauhalla missään olosuhteissa. Ylpeytensä se on kissallakin, jopa koheltavalla koratilla.

9 kommenttia:

 1. Voi nolo. Mutta ei pidä lannistua.
  Lisää treeniä! Sekä bodia ja sporttia ja tsemppistä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Cisu! Tuli mieleen taannoinen kömmähdys Cisun äkkiä kasvaneen masun kanssa. Ehkä se yrittää nyt päästä nuoruutensa mittoihin? On se vaan noloa, kun pikkuveli on atleetti ja itse kotletti.

  VastaaPoista
 3. Myrsky, kyllä Cisu nyt tuntuu lannistuneen tämän urheilulajin suhteen ihan kertakokeilusta. Hän on sittemmin keskittynyt vain tuttuihin lajeihin: pikajuoksuun, korkeus- ja pituushyppyyn sekä painimiseen.

  Saila! Nyt Cisu nolostuu vielä enemmän! Hän on karistanut viimetalvisen pömpän pois eikä ole ainakaan vielä alkanut kehittää talvipömppää tänä syksynä. Mutta sitten joku blogin lukija muistaa sen silti! Cisu kiistää, että leuanveto johtuisi talvipötsistä. :) Hän kyllä myöntää, että hänellä, toisin kuin veljellään, on ollut sellainen.

  Harmaa, hyvä ehdotus, mutta ei auta. Nauhaa on suorastaan tyrkytetty Cisulle, mutta Cisu ei suostu roikkumaan toistamiseen ovenkahvassa!

  VastaaPoista
 4. Anteeksi Cisu! Tulen katsastamaan mittasuhteesi itse, vaikka ne varmasti ovatkin täydelliset. Laitan pitkän hameen päälle ja tuon jotakin kivaa tullessani.

  VastaaPoista
 5. Mä arvostan tota Cisun leuanvetoa. Ovenkahvassa roikkuminenhan on kamalan vaikeaa, ei onnistu multa. Hyvä Cisu!

  VastaaPoista
 6. Voi Cisu- raukkaa, aina ei voi onnistua! Ja kuka nyt noin tyhmällä nauhalla enää leikkisikään! ;)

  VastaaPoista
 7. Eihän sitä nyt kaikki kissat kaikista lajeista piittaa. Hyvä kuitenkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 8. Saila, hyväksyvät terveiset Cisulta, anteeksipyyntö ja hamelepyttely hyväksytty!

  Minni, erityisen hyväksyvät terveiset sinne! :)

  Heidi, ei. Se nauha ei ollut erityisen ihana ennenkään, mutta hetkessä siitä tuli aivan typerä.

  Naukulan Mamma, niin juuri. Cisusta ei ole kymmenottelijaksi!

  VastaaPoista