keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Runosieluisuus vallalla

Toto: Huomatkaa esteettinen, kaunosieluinen tassujen asettelu.
Viime postauksessa kerrottiin, että koratit ovat toimeliaita. Heilläkin on kuitenkin filosofiset hetkensäkin. Silloin koratialaisen voi aavistaa ymmärtävän elämästä, sen tarkoituksesta ja siitä nauttimisesta, jotain hyvin olennaista. Etenkin Toto on tässä mestari. Yläkuvassa hän ottaa iltatorkkuja kaikkien majojensa parhaista puolista nauttien (fleecemaja siirrettiin pois vessasta, sillä meistä ihmisistä on kiva nähdä kissoja edes majasta roikkuvan tassun tai kuonon verran; siispä maja on nyt näkyvämmässä paikassa, eivätkä Cisu ja Toto ole siirrelleet sitä ainakaan toistaiseksi).


Viimeisen viikon aikana Cisu ja Toto ovat onnistuneet katoamaan omaan kotiinsa pariinkin kertaan.


Ensimmäisellä kerralla he löytyivät kaikessa rauhassa ruokapöydän alta lojumasta. Aurinkoläikkäpötkylät eivät sanoneet mitään, vaikka huhuilevat etsijät kulkivat pöydän vieritse tuon tuosta.
Eikö marraskuu ole rauhoittumista varten? Antaa muiden hötkyillä.
Toisella kerralla he löytyivät saunan lattialta. Vaikkei siltä näytä, pojat ovat oikein hyvävointisia - itse asiassa mukavampaa olotilaa ei voisi kuvitellakaan.


6 kommenttia:

 1. Upeat harmaaherrat. Heilläkin on ilmeisesti aika touhuta ja aika chillata. Aika hötkyillä ja aika pötkötellä:)

  VastaaPoista
 2. Siellä ollaan kovin toimeliaasti lötköpötköjä ♥

  VastaaPoista
 3. Toto on Zen-mestari! Hän hallitsee hetkeä ja keskittyy olennaiseen tirppatelkkarin väijymisen viulunkielenä tai hammamin herkkänä hurinaattorina.

  VastaaPoista
 4. Upeita nilkkain ja ranteiden ojennuksia ja taivutuksia! Toisaalta, keltäs sellaisia voi odottaa, jos ei kuninkaallisilta :)

  VastaaPoista
 5. Hui, ihan tuli hiki, kun katsoi teidän touhuja ;-). Mutta siis, marraskuu ja koko talvi on rauhoittumisen aikaa, jotta sitten kevätauringon ilmestyessä jaksaa roikkua oven kahvassa...

  VastaaPoista
 6. Runosieluiset zen-mestarit kiittävät - suoraan majastaan käsin (tassuin), unisina tuhisten. He pahoittelevat, että heidän kirjurinsa ei ole ollut zen vaan suoraan sanottuna laiska ja vastaa vasta nyt kommentteihin.

  Toivotamme kaikki yhdessä kaikille zen-henkistä rentoutumisviikonloppua!:)

  VastaaPoista