sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Rennosti


Joskus käy niin onnekkaasti, että aurinko paistaa ikkunalle marraskuussakin. Ja missä läikkä, siellä Tottis.Imen auringonvaloa itseeni, varastoon talvea varten.Kun en katso ympärilleni, voin melkein kuvitella, että on kesä. Samaan aikaan toisaalla. Saiskos sitä rapsutusta jo?!
 Oikeesti, mä oon jo rapsutusvalmiudessa!No niin.

Ei muuta kuin rentoa menoa muillekin!

8 kommenttia:

 1. Rentoa on meno täälläkin - Helmi purisee ja kehrää minkä kerkeää! Hienoa, että Toto sai aurinkoa, täällä sitä ei ole näkynyt! Cisun varvasojennukset ovat myös vailla vertaa!

  VastaaPoista
 2. Kattelin neljänneks viimeisen kuvan kohalla, että kisuhan makoilee ruokalautasella, vaan eipä ny sentään makoillutkaan. :p

  VastaaPoista
 3. Jotkut on taas hiukan ihania! <3

  VastaaPoista
 4. Naukulan Mamma, no Helmin ois nyt syytäkin kehrätä, kun on saanut tahtonsa lävitse. ;)

  Bemary, ei ole sentään ruokalautanen, vaan eipä noita betonilautasia kyllä alkujaan Cisullekaan valettu, mutta toisin kävi. Eräänä päivänä lautasten päällä oli tavaroita, kyllä saatiin kuulla Cisulta läksytystä aiheesta!

  Heidi, jotkut on. :) Ihanat ovat tänään käyttäytyneet hyvin rauhallisesti ja lempeästi, mutta eivätköhän pääse taas riehumisen makuun.

  VastaaPoista
 5. Jaahas, pojat chillaillevat ja ottavat valohoitoa:)

  VastaaPoista
 6. Tottis-Totteli <3 Totosella erinomainen maku vuodenaikojen suhteen, minkä lisäksi hänen energiapolitiikkansa talven varalle kuulostaa lupaavalta!

  VastaaPoista
 7. Myrsky, onneksi sitä valohoitoa on saanut tänä syksynä tavanomaista marraskuuta paremmin!

  Ella, kyllä, olen samaa mieltä vuodenajoista ja vaikken itse auringossa lojumisesta piittaakaan, myös Tottiksen energiapolitiikasta. :)

  VastaaPoista
 8. Oih, kissuloistesi betonilautaset esittäytyy! Ihanat, niistä varmasti tykätään?
  Kauniit on poseeraukset, tuo harmaa tasainen karva on sitten mahottoman nätti auringonpaisteessa. ja ilmankin ;)

  VastaaPoista