keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Aikainen jouluKoratiassa oli eilen jouluaaton tunnelmaa - vipinää ja vilskettä ja paljon lahjoja. Kiitos tästä kuuluu Naukulan joulupukeillemuoreille Mammalle ja Helmille, jotka lahjoittivat Cisun ja Toton käyttöön aimo määrän Naukulassa tarpeettomaksi jääneitä kissantarvikkeita (kunnon kissan tavoin Helmi kyllä käytti kaikkia tarvikkeita, kun ne olivat Naukulan eteisessä ja lähdössä muualle; sitä ennen hän ei ollut kuulemma koskenut yhteenkään tarvikkeeseen vuosikausiin).


Hyvä että saimme Naukulan lahjat ulko-ovesta sisään, kun ne olivat jo käytössä. Hittituotteeksi osoittautui uusi korkea kiipeilytolppa. Sen käytöstä tuli jopa hieman riitaa.Kun Toto pääsi ensimmäistä kertaa tolpannokkaan, hän käyttäytyi kuten Cisu betonipoterolla, siis piehtaroi kovasti. Huomaa Cisun häntä kuvan alaosassa, seuraava tolpankäyttäjä on hollilla.Sitten Toto ryhtyi vartioimaan. Tää on mun tolppa eikä kukaan saa tulla tänne!

Vartioiminen oli niin rankkaa puuhaa, että välillä tolpanherra nukahti ja torkkui pää päivytyspaikkansa reunan yli roikkuen. 


Sitten leikki taas jatkui. Tällä videolla Toto esittelee kaikki uudet tarvikkeet:


video


Tarvikkeita tutkittiin vähän yölläkin. Kiitos Helmi ja Mamma, Koratiassa on nyt onnellisia joulunviettäjiä!

16 kommenttia:

 1. Siis melkein joulu:) Kylläpä siellä Naukulassa on anteliasta väkeä, ei voi muuta sanoa. Varmasti kaikille osapuolille tuli hyvä mieli. Ja hyvä mieli tuli varmasti lukijoillekin toisten iloa katsellessa. Huippukuva tuosta tolpanherrasta!

  VastaaPoista
 2. Siinäpä meillä iloiset kierrätyksen kannattajat! Vielä parempi, kun Helmi ehti jättää tuoreet terveisensä pojille.

  VastaaPoista
 3. Cisulla ja Totolla on runsaudenpula tavaroista, ihanaa. Ja vielä Helmin tuoksuilla maustettuna.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Naukulassa asuu kyllä todella mukavaa ja anteliasta väkeä. Uusilla tarvikkeilla on tänäänkin leikitty kovasti ja veikkaanpa, että leikitään vastedeskin. Tosiaankin tulee hyvä mieli kaikille, ihmisillekin, kun kierrätetään tavaroita. (Me emme tosin ole kierrättäneet mitään Naukulan suuntaan...)

  Unohdin sanoa, että moinen joulupakettilähetys sai Cisun ja Toton kirjaimellisesti mykistymään hämmästyksestä. Kiivasta nuuhkimista lukuun ottamatta kummastakaan ei eilen kuulunut pihaustakaan. Tänäänkin on ollut aika vaimeaa. Hyvin erikoista, ties mitä terveisiä Helmi onkaan lähettänyt.

  VastaaPoista
 5. Helmi oli fiksu kun antoi tarpeettomat! Eikä näköjään menneet hukkaan täs osoitteessa :-)

  VastaaPoista
 6. Totosta voisi tulla tuote-esittelijä, sen verran hienosti hän kaikki tarvikkeet tuolla videolla esittelee!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos :) Tuli hyvä mieli, kun lahjoitukset pääsivät noin hyvään kotiin! Ehkäpä Helmi terveisissänsä kertoi, että virtuaalirakkaus on paras rakkauden muoto? Loistavat Toto Tottis Tuote-esittelijänä :)

  VastaaPoista
 8. Zepa, ei mennyt yksikään kierrätyskama hukkaan, ei todellakaan! Täytyy toivoa, että Helmi on katsonut Toton terveisvideon.

  Lefa, hyvä idea. Pitääpä laittaa työhakemus vetämään Tottiksen nimissä. Palkkansa Toto voisi ottaa sitten suurhiirinä. :)

  Naukulan Mamma, kiitos kiitos teille! :) Kyllä niissä tarvikkeissa taisi olla todella kivat terveiset mukana. Tuote-esittelijä on suurhiiren kimpussa tälläkin hetkellä!

  VastaaPoista
 9. Totolla on todella ammattimaiset otteet tuote-esittelijänä! Lefa puhui asiaa, kuinka paljon enemmän ihmiset katsoisivat vaikka ostos-tv:tä, jos Tottis olisi siellä esittelemässä?

  VastaaPoista
 10. Siis vau - pre-joulu! Kyllä nyt jaksaa odottaa sitä oikeaa. Te olette kyllä olleet niin kilttejä, että olette tuplalahjanne ansainneet.

  VastaaPoista
 11. Toto Tottis Ostos-tv:hen tuotteita esittelemän! Mikä idea! Minä ainakin katsoisin joka päivä ja varmaan tilaisin tuotteitakin!

  VastaaPoista
 12. Ella, Toto voisi mielellään erikoistua suurhiirien esittelyyn, sitä hän tekee tuon tuosta. Myös lintu-tv:n selostajan pesti kiinnostaisi. Sitäkin on treenattu viime aikoina aika paljon.

  Viivi, ONNEKSI tuli Naukulan aikaisjoulu. Viime vuonna C ja T saivat kotiväeltä jopa yhden harjan, tosin siitä tuli oikein suosittu. Onneksi silloinkin muut tutut antoivat sentään jotain, mutta kotiväki on aika laiskaa ja tyhmää väkeä... Ja joo, kai nuo suurin piirtein kilttejä ovat olleet.

  Lefa, ostos-tv:n suosio voisi kyllä kasvaa, kun Tottis Tottiainen kulkisi siellä tavaroita kiehnäten, välillä häntäänsä pullistaen ja ajoittain kameraa kohti vakavasti katsoen: huomaattehan, tässä on suurhiiri, se on suurhyvä?

  VastaaPoista
 13. Toto <3
  Ihana jättihiiri, jokapojan unelmahalilelu (?) Toto halailee siis niin tunteella. Hieno esittely muutenkin, Toto ostos-tv:hen saa kannatusta täältäkin! Urheilullisena Toto voisi esitellä menestyksekkäästi kaikkia jumppalaitteita.
  Ihanat kuvat myös Totosta tolpannokassa :-)

  VastaaPoista
 14. Saila, ei oo jokapojan unelma se suurihiiri, Cisua se tuntuu jopa hieman pelottavan. Katselee kyllä mielellään, kun Toto leikkii hiirellä.

  Suomessahan on jo Toto-tv, ehkä Tottis voisi kysäistä, josko sinne tarvittaisiin uutta tv-kasvoa?

  VastaaPoista
 15. Mageen tolpan ootte kundit saanu! Tuo tuntuu olevan kyllä varsin tyypillistä että kissa alkaa käyttää aina sitä, mistä joutuu kohta luopumaan :)

  VastaaPoista
 16. Tasha, kyllä saatiin kaikkea kivaa! OLlaan tosi iloisia ja käytetään uusia tavaroita koko ajan. Tai siis silloin kun ei nukuta. Yhtäkkiä meihin on iskenyt marrasväsy ja me nukutaan kaikki päivät, siksi meistä ei ole kuulemma edes mitään kertomista. Yritämme järjestää taas jotain äksöniä koti- ja blogiväen iloksi!

  VastaaPoista