lauantai 12. marraskuuta 2011

Hahaa hakuja

Ensin varoituksen sana: kissablogeja ei kannata lukea kännykän kautta bussissa. Meinasin eilen tikahtua, kun erehdyin kurkkaamaan, millä hakusanoilla on tultu Tuutusen basaariin (vai baariin?) ja etenkin Naukulaan. Hammasta purren suoriuduin bussimatkasta vain hiljaa hihitellen, ehkä kukaan ei huomannut, että leijonaemo, jenni oli hieman sekopäinen.


Kun muut niin mekin! Kotiin tultua oli pakko kurkata Bloggerin seurannasta, millaisin hakusanoin tähän blogiin eksytään.


Tällaisilla: 


raivokas pantteri


Jos joku meistä on pakko valita, olkoon se Cisu, jonka mielipiteitä voi kuunnella tuolta videot-osiosta. Jos kaipaat kiivasta propagandapuhujaa, ota yhteyttä Cisuun. Kannanottoja löytyy joka asiasta ja aina kovalla äänellä.


maailman paras peppu


Tämä on helppo. Olen varma, että tämä haku viittaa Toton hyppykuvaan, joka kirvoitti ihastuneita kommentteja. Originaali kuva on nähtävissä kirjoituksessa Kukkaispoika ja ojatarkastaja.
Vaihtoehtoisesti haku voi viitata myös pyllyhaukkaamisen maailmanmestaruusotteluun.


bikinikuntoon blogi


Bikinikunnosta meillä on ollut jopa kaksi kertaa juttua. Ensin Cisun rantakuntoa kehuttiin, kun hän esiintyi näin suikulaisena:
Samassa postauksessa Cisua on kyllä veikattu oikeasti kirahviksi. Ja myöhemmin olemme joutuneet kirjoittamaan, että Cisu ei olekaan bikinikunnossa, vaan joutunut laihdutuskuurille. Toteamme, että nyt Cisu ei ole kirahvi eikä possu, vaan sopusuhtainen kissaherra.


Cisu laulaja


Tämä on suosituimpia hakuja. Mikäli haluat kuulla koratin laulua, klikkaa taas videot-osastoon. (Varoitus: laulaminen menee lähinnä joikaamisen ja hevikarjumisen puolelle, mitään söpöä tuutulauleskelua on turha odottaa.)
Hauska oli myös huomata, että ihan hakujen kärkeen sijoittuu Cisu ja Toto. En juuri seuraile noita tilastoja, mutta muistan, että aluksi blogiin tultiin kauan vain Cisun nimellä (kenties Cisu laulajan takia), mutta nyt Totokin on huomioitu.


Itse asiassa Toto on huomioitu paremmin kuin Cisu. Kaikkein hellyttävin hakusana oli kokolailla Toto. Kiitos sille, joka tulet lukemaan tätä blogia noin ihanalla haulla. Olet huomannut, että Toto on koko lailla oma itsensä, ei ole kuin yksi Toto Tottis Tottiainen, koko lailla meidän oma pömppähömppä.
(Pst. Pömppähömppä on tällä hetkellä hyvin jännittynyt: asensimme eilen linnuille ruokinta-automaatin ja nyt yksi tirppa on löytänyt sen. Pömppähömppä pidättään hengitystään ja vapisee ikkunalla, tätä on odotettu!)


EDIT: Unohdin purnata, että Koratialla tänne ei sitten pääsekään. Google on edelleen sitä mieltä, ettei Koratian kissavaltiota ole olemassa. Kun kirjoittaa Koratia, se kysyy, tarkoititko Kroatia. Vielä pahempaa on se, että usein hakusana korat kirvoittaa Googlelta kysymyksen, tarkoititko koirat. Cisu voisi kommentoida tätä raivokkaan pantterin tavoin, jos tietäisi.

10 kommenttia:

 1. Kieltämättä Totolla on maailman paras peffa. Cisun karjunta muistuttaa raivokasta pantteria. Ihania hakuja kertakaikkiaan! Ehkä sitten seuraavalla kerralla täytyy laittaa otsikoksi Älä lue tätä bussissa tai muussa julkisessa paikassa :D

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä oli hankala päästä Koratia-hakusanalla tähän blogiin aikanaan. Joskus jonkun toisen blogin suosikesita tänne tulin ja halusin tulla uudelleen, ja kun en muistanut blogin nimeä kunnolla, niin meinasi olla vaikeaa. Onneksi blondi tajusi, että sivuhistoriastahan se saattaisi löytyä :D

  VastaaPoista
 3. Tarkoititko KOIRAT????? No se on kyllä todella paha.
  Mutta ihania hakuja myös, kuten Toto-Pömppähömppä <3
  Voi että, pitänee minunkin virittää kissojen talvileffa paikoilleen. Mutta kun vielä viikko sitten niitä mäkäräisiä oli niin maan paljon, että kyllä tipuilla vielä syötävää riitti. Katsotaan, katsotaan.
  Ja hyvä tää hakuaihe, otan tän haasteena ja kirjoitan itsekin aiheesta lähipäivinä.

  VastaaPoista
 4. Täytyy opettaa googlelle ahkerasti Koratian valtakunnasta ja valtiaista niin kyllä se joskus alkaa löytyä! Googlen oikeinkirjoituksen korjausta tosin ei voitane opettaa ja automaattisen taivutuksenkin kanssa on vähän niin ja näin. Olen huomannut, että Googlen mukaan mm. "kaksi" on eräs "kissa"-sanan taivutusmuodoista.

  VastaaPoista
 5. Google on kyllä todella tyhmä, jos ei tunne Koratiaa ja koratia hakiessa kysyy tarkoititko koirat!

  Hauskat nuo kuvat :D

  VastaaPoista
 6. Vai bikinikunto ja pyllyhaukkaamisen maailmanmestaruus. Vaikuttaa hieman fitness-touhulta minun mielestäni!

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus, täällä hihittelen (onneksi ihan kotosalla) hakusanoja. Tuo "koirat" juttu oli kyllä mahdottoman loukkaavaa, vois laittaa googlelle siitä valituksen. Taikka oikeen adressin, allekirjoitan kyllä!
  Meillä muuten kissat on hömpänpömppiä, varsinkin Gebsu.

  VastaaPoista
 8. Maailman paras peppu - ihan ehdoton! Kyllä muut peput jää tuon varjoon!!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Nekin ovat pistäneet hihittelemään, kyllä kissablogi on hauska harrastus. :)

  Tulin juuri kotiin oltuani koko päivän opiskelemassa. Loukkaantunut Cisu karjuu minulle kuin raivokas pantteri, mutta paraspeppupömppähömppä on yhtä tasaisen hyväntuulinen kuin yleensä. Havaitsin aamulla, että Pömppishömppis oli asettut jo aamuukuudelta ikkunalle odottamaan lintutelkkarilähetyksen alkamista. Ainakin pari kolme tuntia sai odottaa, ennen kuin linnut tulivat aamupalalle.:D

  VastaaPoista