perjantai 23. heinäkuuta 2010

Melkein...

Meillä on lähes todistettu poikkeuksellista ilmiötä ja historiallista hetkeä: kissa meinaa nukahtaa varta vasten kissoja varten hankittuun kissanpesään. Tämä uhkaava läheltä piti -tilanne tapahtui Totolle muutama päivä sitten. Cisun jo sammuttua Toto meni varomattomasti peseytymään kissanpesään.

Pitkän ja hartaan peseytymisen jälkeen Toto käpertyi rullalle ja silmät painuivat kiinni... Kunnes äkillinen havahtuminen: apua, meinaan nukkua siellä missä ihmiset haluavat minun nukkuvan!

Äkkiä nojatuoliin ja uusi peseytyminen.

Sittenkin takaisin Cisun luokse. Unirullana pää veljen peppua vasten on parasta!

Mitä tästä opimme? Kissanpesä käy kyllä leluksi (se siirtyy usein päivän aikana uuteen paikkaan) ja kylpyammeeksi, mutta ei siinä kyllä voi nukkua. Kannattaa siis ostaa kissoille aina sellaista, josta itse pitää. Minusta pesä on hauska ja kaunis esine, vaikkei kukaan karvainen siinä koskaan nukkuisikaan.

3 kommenttia:

 1. Kyllä nuo veljekset ovat sitten niin suloiset <3
  Täytyy myöntää, etten ole koskaan hankkinut mitään pesää tai tarviketta kissoille (paitsi ne pakolliset valjaat ja lelut). Kerran ostin korin, mutta siitä tulikin lehtikori ennen kuin kukaan kissa ehti mennä siihen. Olen paha emäntä. Toisaalta, ihan hyvin näyttävät viihtyvän sängyssä ja sohvalla ja matolla ja keittiön pöydällä.

  VastaaPoista
 2. Huh, paha läheltäpiti-tilanne. *pyyhkii hikeä otsalta*

  VastaaPoista
 3. Hehee - olipa karmean lähellä tosiaan ;)

  VastaaPoista