perjantai 2. heinäkuuta 2010

Voimia keräämässä

Ei uskoisi tällaisista kölleistä, että samaiset unikeot ovat olleet tällä viikolla kovin vilkkaitakin.

Välillä levätään pinossa ja limittäin ja lomittain
hännät ja tassut sikin sokin, ihan kuin helteellä ei muuten tarkenisi.
Ja kun on levätty, riehutaan! Erityisesti Cisu on tällä viikolla kunnostautunut karkaamisessa lähes aina kun ulko-ovi on avattu. Eilen hän luuli hetkellisesti olevansa koira ja laukkasi jahtaamassa rastaslaumaa pihalla... Cisu on myös ulvonut öisin, luonnollisesti suoraan nukkuvien ihmisten korviin. Toto on ottanut astetta iisimmin, mutta hänkin tunnistaa nykyisin hyvin ulos-sanan - ja etenkin kotiin palaavien ihmisten aiheuttaman ulko-oven narahduksen eli karkaamiskutsun. 

Kun olin alkuviikosta pois kotoa, harmaa"herrat" olivat huutaneet ja ravanneet läpi yön ja käyneet jopa kaapeissa huutamassa ja etsimässä minua. Mies tuntui aika ilahtuneelta, kun palasin kotiin, mutta en tiedä, kuinka paljon siitä meni vain kissanhuudon piikkiin. :)

Eräänä iltana meillä kävi tällainen vieras. Olin Cisun kanssa olohuoneen sohvalla istuskelemassa, kun peura tuijotti yhtäkkiä meitä ikkunalasin läpi, nenä 20 cm ikkunaruudusta. Korat Securitaksen toimitusjohtaja ei alkanut vaania eikä edes hermostunut, koska oli niin hämmästynyt. Kuokkavieras ihmetteli meitä hetken ja köpötteli sitten rauhallisesti naapurin pihalle syömään heidän kukkasiaan. Ehkä hänkin oli keräämässä voimia yöseikkailuja varten.


4 kommenttia:

 1. No huh huh.. eipä ihme että riehuttaa, jos pihalla tuollaisia vierailee!

  VastaaPoista
 2. Kävimme äsken Ransun kanssa iltakävelyllä kylätiellä. Lehmät olivat ihan tien vieressä ja Ransu oli niistä kovin kiinnostunut, sekä lehmät Ransusta. Ransu asettui viereeni makuulle maahan katsomaan lehmiä, joista lähin oli alle kahden metrin päässä. Mitähän Ransu siitä tuumi? Olisi kiva kurkistaa kissan aivoihin ja nähdä ne aivoitukset, mitä Cisukin tuota peuraa (tai siis kaurista) katsoessaan mietti. Tänään postinhakureissulta Ransun kanssa palatessamme kauris juoksi tien poikki noin 50 metriä meidän edellä. Ransu lähti perään matalana :-D Minkäköhän kokoiseksi se kaurispaistia kuvitteli? Tai itseään?

  VastaaPoista
 3. Cisulla on hyvät hermot pihalla vierailijoiden suhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Cisulla ei taida olla enää vaihtoehtoja, pakko sietää peura(eli kauris-)kurkistelijoita, kun Korat Securitas ei ole onnistunut niitä karkottamaan...

  Saila, olisipa ollut hauskaa nähdä Ransu kauriinmetsästäjänä. Ainakin poitsulla on iso ego. :) Arvasikohan saalis ollenkaan, millainen suuri vaara sitä uhkasi? Siis nimenomaan SUURI.

  VastaaPoista