lauantai 3. heinäkuuta 2010

Hurja vihermamba

Cisu havaitsi pihalla jotain hyvin epäilyttävää: metrien pituisen jättiläiskäärmeen heinikossa. Sitä ei voinut noin vain ohittaa.
Vähän kiertelyä ja kaartelua, kyyristelyä ja vaanimista ja muutama ilmalyönti etutassulla. Kauhea vihollinen!

Ei se sihise eikä hyökkää. Pakko mennä katsomaan lähempää. Ihan varovaisesti...
Kauhea huijaus, sehän onkin puutarhaletku!
Niin siis tuolla heinikossa rapisee myös lintu...
SITÄHÄN mä oikeasti olin menossa vaanimaan. (Kai säilytin yhä kasvoni, olen aivan käärmeissäni, jos joku huomasi että luulin letkua käärmeeksi?)

7 kommenttia:

 1. Ihana Cisu ei tietenkään menettänyt kasvojaan! Niin komeana ja tikkana tarkkailee <3 Täytyyhän reviiristä pitää huolta. Jännittynyt olemus on kylläkin niin söpö... Mutta siis myös kunnioitusta herättävä.

  VastaaPoista
 2. Niin kyllähän se on kunnioitusta herättävää, että noin pieni uskaltaa vaania noin isoa ja piiiitkäää käärmettä. Ja vielä vihreää, siis varmasti supervihermambaa. :)

  VastaaPoista
 3. Hihii! Eihän sitä voi tietää jos joku Vaarallinen Vihreä Eläin olisi naamioitunut puutarhaletkuksi. Onneksi tällä kertaa tarkkaavainen kissapartio oli paikalla ihan kärppänä. :)

  VastaaPoista
 4. Kissoilla on varmaan joku geeni, että ne luulee kaikkea pitkää ja kapeaa käärmeeksi. Luulen. Meidän edesmennyt Noora kun ensimmäisen kerran näki nahkavyön lattialla - hyppäsi valehtelematta puolimetriä ilmaan - ja sitä sitten varovaisesti tutkittiin, ennenkuin vaarattomaksi todettiin.
  Eli Cisun reaktio on syvästi alkukantainen, niinkuin pitääkin :)

  VastaaPoista
 5. Minä olen myös huomannut, että kaikkea pitkää ja kapeaa niin kuin kadulle pudonnutta nyörinpätkää lähestytään varovaisesti ja kokeillaan tassulla onko elävä. :D
  Cisu on rohkea, kun uskaltaa lähestyä noin pitkää "vastustajaa". :)

  VastaaPoista
 6. No ottaen huomioon mikä eläintarha siellä teillä ikkunan takana koko ajan pyörii niin ei olisi mikään ihme jos olisikin oikea supervihermamba! Kyllä tuo on ihan tervettä varautumista.

  VastaaPoista
 7. Joo, kyllä on tuo ihan terve ja hyvin luontainen reaktio kissalta. Hieman silti huvitti, kun toinen vaanii letkua minuuttikaupalla. :) Mutta rohkea hän on, ja harkitseva. Ei hyökännyt heti kimppuun eikä myöskään pötkinyt pakoon.

  VastaaPoista