tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kuin pantteri orrella

Cisu on aina tykännyt yläkerran porraskaiteella kulkemisesta ja istumisesta. Se on kyllä aika hurja harrastus: jos lipsahtaa, tipahtaa korkealta ja suoraan portaisiin. Onneksi ei ole tietääksemme koskaan tippunut.

Nyt Cisu on alkanut myös nukkua kaiteella iltaisin. Luulisi, että meitä löytyisi parempiakin iltatorkkupaikkoja, mutta ei, vain kaide kelpaa. Joskus yläkertaan menijä herättää Cisun. On hauskan näköistä, kun kaiteelta nousee kiskotteleva ja haukotteleva kissa.
Kaikkein hauskinta sekä Cisusta itsestään että ihmisistä on, jos kaiteella loikoilee pantteri. Mies on jo pari kertaa kehunut minulle, että Cisu lojuu kaiteella aivan pantterimaisesti: kaikki raajat rennosti kaiteen sivussa roikkuen, kuin suuri kissapeto puun oksalla. Se on kuulemma hienon näköistä.

Eilen minäkin näin tuon hienouden. Huomasimme, että Cisustakin se on oikein mahtava asento ja kehu imartelee häntä. Aina kun mies sanoi taikasanan "pantteri", Cisu katsoi häntä ihastuneena, lötkäytti itsensä pantteriasentoon ja kehräsi. Tämä toistui monta kertaa. Sitten Cisu alkoi pantteroida jo siitä, että mies katsoi häntä ja lopuksi hän meni oma-aloitteisesti pantteriksi ja tuijotti sitten miestä kovasti huristen, kunnes tämä huomasi tempun ja jälleen kerran ylisti taitavaa kotipantteria.

Meillä taitaa asua ainakin kaksi aika hassua miestä.

8 kommenttia:

 1. Cisulla täytyy olla hyvä tasapaino! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kyllä nähty tuo ilmiö monta kertaa, että raajat roikkuu kun nukutaan jossain, mutta ei ikinä käskien/pyytäen ym.
  Paras oli kun Milli kiipesi pyykkitelineen päälle ja siellä roikkui orrella ylhäällä - kaikki makkarat ja raajat lankojen välistä roikkuen. Se ei siis voinut olla hyvä asento - mutta siinä sitä vaan oltiin :)

  VastaaPoista
 3. AU! Kissankaan ei voi olla hyvä loikoilla pyykkitelineen päällä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat miehet :D Tuntuivat ymmärtävän toisiaan täydellisesti. Meillä ei ole kotipanttereita näkynyt, tosin Polgara on harjoittanut tuota pyykkitelineilyä ja Raichu teki sitä pentuna paljon.

  VastaaPoista
 5. Meillä teline ei kestä Fedjan painoa. Nexun painoa kylläkin. Ja että kun toista taas harmittaa...

  VastaaPoista
 6. oih ihana! Harmaapnatteri! Cisu osaa selvästi palvelusväen kouluttamisen. Ilmeisen nopeaan tahtiin miehesi oppikin!
  Mustikin pitää pantteri-sanasta mutta ei ihan tuossa mittakaavassa :-D

  VastaaPoista
 7. Eilen Cisu taas käppäili kaiteella ja minun piti testata, mitä tapahtuu, jos sanon häntä pantteriksi. Ensin ei tapahtunut mitään, mutta sitten Cisu meni makaamaan, antoi etutassujen roikkua kaiteen sivuilla ja hurisi - kun silitin, alkoi puskea kättäni. Pantteri mikä pantteri. Epäilen kyllä, ettei "pantteri" ole tullut jäädäkseen Cisun aika niukkaan suomen kielen sanojen varastoon, tai jos on, niin on ainakin aika erikoinen lisä "Cisun", "ein" ja "tulen" yms. odotuksenmukaisten juttujen lisäksi.

  VastaaPoista