tiistai 27. heinäkuuta 2010

Itsenäistä ulkoilua

Viime viikkoina meillä on oltu huomaavinaan, että kaikkein kuumimpaan päivänaikaan Cisua ja Totoa ei kiinnosta ulkona kuin varjossa kököttäminen. On myös tehty teoria, ettei ihmisen pidä roikkua koko ajan fleksin jatkeena, sillä valjaat päällä ja fleksi perässä kissat luulevat, että he ovat kiinni, eivätkä yritä karata.

Näin hyvin tuo teoria pätee. Ehkä kaksi minuuttia yläkuvan rauhallisen patiohetken taltioimisen jälkeen terassilla näkyikin äkkiä kissan sijasta vain fleksi.
Tutkimusmatkailija Cisu oli tomerana matkalla kohti suuria seikkailuja. Hänen perässään raahautui fleksi ja sen perässä näkyy fleksiä tavoittelevan ihmisen varjo.

Ei pitäisi aliarvioida kissoja. Tai toisaalta tuota teoriaakaan: kyllä se toimii, mutta vain hetkittäin. Sanotaanko, että perässä roikkuva fleksi ei ole este, mutta sentään hidaste.

3 kommenttia:

  1. Voi Cisua <3 Häntäpystyssä ja urheasti vaikka fleksiä raahaten! Kyllä se on reipas. Ransu tai Musti olisi varmaan keskittynyt räpeltämään itseään irti perässä riippuvasta kahleesta. Mutta ei Cisu. Maailma kutsuu ja mä vastaan...

    VastaaPoista
  2. Cisussa on selvästi runsaastikin tutkimusmatkailijaa. :) "Tuolla kauempana vilahti jotakin ja mun on heti tutkittava, mikä siellä meni" - niin kissamaista toimintaa. :D

    VastaaPoista
  3. Kyllä Cisukin joskus pujahtaa valjaista, mutta useimmiten hän vain astelee fleksi perässä seuraten. Toto kunnioittaa fleksiä enemmän: hän useimmiten vain istuu fleksin vieressä ja odottaa, että ihminen tulisi taluttamaan. :)

    VastaaPoista