maanantai 18. toukokuuta 2009

Sirkuskissa

Tästä aiheesta piti kirjoittaa jo loppuviikosta, mutta en ehtinyt, kun oli niin paljon vieraita ja ohjelmaa, meillä ramppasi väkeä monena päivänä. 

Vieraat ja ohjelma ovat ehkä parasta mitä C tietää! Hän on usein ennenkin osoittanut olevansa kovin rohkea ja peloton vieraiden ihmisten kanssa, mutta nyt ollaan päästy silti ihan uudelle tasolle: C haluaa olla kaiken keskipiste.

Sirkuskissamme siis nauttii vieraista eli ihailijoista kovasti. Hän kiipeää heti vieraiden syliin ja esittää kaikki temppunsa, kuten pikajuoksupyrähdykset ja kuperkeikat. Lelutkin tuodaan näytille. Kun ihmiset istuvat syömään, kissakin ottaa oman paikkansa joko tuolilla tai jonkun vieraan sylissä. Jos ihmiset juttelevat liikaa keskenään, kissa asettuu heidän keskelleen ylvääseen asentoon ja katsoo itsetietoisesti: huomatkaa nyt,  olen todella jalo ja kaunis!

Jos ihmiset eivät ymmärrä leikkiä, leikki kehitetään vaikka mistä. Tässä salaperäinen hirmu vaanii pöydälle unohtuneen lasinaluspinon takaa. Hui, kauhea peto pöydällä, reagoikaa!

Erään visiitin aikana sirkuskissapeto asteli tässä kuvassa näkyvällä porraskaiteella. En tiennytkään, että C osaa tulla yläkerrasta alakertaan kaidetta pitkin. Pitää vissiin kutsua vielä useammin vieraita, niin saa tietää kissansa kaikki taidot ja ominaisuudet. Viime päivinä on nimittäin vaikuttanut siltä, että erikoisimmat temput säästetään vieraille. C pitää vissiin kotiväkeä niin pöljänä, että haluaa esiintyä vain laatuyleisölle... Onneksi sellaista on, ja meille on jo ehdotettu varauskirjan hankkimista, että C:n ihailijatapaamiset on helpompi aikatauluttaa.


1 kommentti:

  1. Ihana C!Varmasti vieraatkin tykkää eläväisestä ja hauskasta kissasta.

    VastaaPoista