keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Jättiläinen minimökissä


Mistäköhän se sanonta kissasta ja uteliaisuudesta johtuu? Ettei vain tällaisesta käytöksestä... Rakentelin tänään pitkästä aikaa minikasvihuonettani ja heti kun selkäni käänsin, sieltä löytyi melkoisen iso asukas, Cisu.Hei, tää lattia on minitiilistä! Mä pystyn liikuttamaan niitä mun nenällä!Hei, miten mä pääsen täältä pois?


Ja kyllä siinä piti hieman jumpata sekä minun että Cisun ennen kuin Cisu ymmärsi, ettei auta kuin peruuttaa ihan litteänä. Cisu kehräsi koko ajan ja vaikutti muutenkin innostuneelta, joten ilmeisesti hänestä oli hauskaa muuttaa hetkeksi minimaailmaan. Ainakaan se ei ole enää Toton yksinoikeus.

6 kommenttia:

 1. Cisu! Senkin jättiläisterroristi! Hui mikä hyökkäys lilliputtien maailmaan. Onneksi ilmeisesti mitään ei muuskaantunut rikki :-/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kasvihuone! Kyllä siellä varmasti yhtä apu/remppamiestä kaivataan.. mutta ehkä hieman pienempää kaliiperiä kuin Cisu!

  VastaaPoista
 3. Saila, ehkä Cisu oli huomannut blogistasi, että olin siellä toivonut osaavani muuttua minikokoon, jotta voisin mennä minitaloosi ja ottaa toivon mukaan mini-Mustinkin mukaan? Cisu ajatteli kokeilla, onko hänestä minikissaksi. Selvästikään ei ollut.

  Myrsky, nyt kun laitoin puolivalmiin kasvihuoneen tavarat esille kirjahyllyyn (http://kokolaillakodikkaasti.blogspot.com/2012/01/minipuutarhan-kuulumisia.html), niin totisesti toivon, ettei sinne ilmesty yhtään karvaista remppamiestä! :) Joskushan pieni karvamies on paiskannut minua yöllä minilapiolla ja halunnut leikkiä sillä. Jotkut harrastukset eivät ole ihan järkeviä kissaperheissä, mutta ei voi mitään...

  VastaaPoista
 4. Hih, on teillä siellä ollut neuvottelut, kun Cisu on ottanut koko kasvihuoneen panttivangikseen :D

  VastaaPoista
 5. Ella, kieltämättä piti neuvotella aika tiukkaan sävyyn!

  Elämäni kissat, toivottavasti ei. Tai niin kyllä, että se kasvattaa ihania pentuja, mutta toivon mukaan ei suurenna jo olemassa olevia kissaherroja!

  VastaaPoista