perjantai 13. tammikuuta 2012

Ilmastonmuutos?


Onkohan tämäkin osa ilmastomuutosta: yhden ja saman pienen Koratian kissavaltion alueella on samana päivänä havaittavissa sekä arktisia että trooppisia olosuhteita?


Kun ulkona sataa lunta ja pakkastakin on huiman yhden asteen verran, thaimaalaiskissoista tulee eskimokatteja. Toto havainnollistaa. Kylmänä talvipäivänä ei auta muuta kuin pysytellä koko päivä peiton alla ja veljen viekussa. (Itse asiassa pojat ovat käyneet miniulkoiluilla viime päivinä. Ulkoilun aikana ollaan pörröisiä, saatetaan vähän kiroillakin, mutta silti jopa kierähdetään pikapikapiehtarointi omalla asfaltilla vain siitä ilosta, että on päästy 30 sekunniksi ulos.)Toisaalla Koratiassa havaitaan viidakkomaista tunnelmaa ja peikonlehtiliaaniin jumittunut rotta. Cisulla oli asiansa siinä, että rotta joutui näin pahaan kiipeliin. Pää alaspäin viidakossa killuva rotta oli kuitenkin Cisusta niin hämmentävä näky, ettei hän kyennyt itse pelastamaan leluaan vaan haki mamman avuksi. Jos vaikka itsekin olisi joutunut viidakon vangiksi rottaa täpätessään...


6 kommenttia:

 1. Äärimmäisolosuhteita Koratiassa! Eskimo-Toto on kylläkin niin ihana, että häiriöstä ja ilmaston liiasta kuumenemisesta piittaamatta kömpisin itsekin tuonne peiton alle ♥
  Voi Cisu, hassu! Aikamoinen tarzan-rotta. Eihän sitä tiedä, jos se olisi alkanut jodlata. Hyvä hakea mamma apuun, varmuuden vuoksi!

  VastaaPoista
 2. Melkoisen cooleja tyyppejä! Ei siis ainoastaan lämpötilan, vaan myös ulkoisen habituksen suhteen;)

  VastaaPoista
 3. O ou. Nyt ei tiedä haluaisiko peiton alle vai viidakon viemäksi. Aika pulma. :)

  VastaaPoista
 4. Moi kamut. Outoja teillä siellä, me ollaan kyllä ihan tasalämpöisissä mukavuusalueissamme tääl... ihminen kyllä kitisee kun välillä on kuuma ja välillä ihan sairaan kuuma ja välillä kylmä, mut siitä me ei piitata, ihmiset on omituisii joka tavalla.

  VastaaPoista
 5. Vinkki kaikille: tänään kannattaa mennä mieluummin peiton alle kuin viidakkoon, ainakin Koratiassa on kovin kylmä. Jos kissat eivät ole toistensa kainalossa, heitä tapaa istumasta hyvin kuumakylkisinä, irtolämmittimiin nojaillen. :)

  VastaaPoista