maanantai 16. tammikuuta 2012

Korillinen kaveruuttaTekniikan oikuttelusta johtuen saamme liveen tämän videon vasta nyt. Piti toivottaa sen avulla rauhaisaa viikonloppua, mutta toisaalta: nämä kuvat ja tämä video jos mitkä sopivat myös pakkaspäivään. Mene kaverin kainaloon, ota iisisti, pysyt lämpimänä ja hyväntuulisena.


video


Iloista alkuviikkoa kaikille! :)11 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta. Voi kun voisi muuttua pieneksi kirpuksi tai koppakuoriaiseksi ja kömpiä noihin Toton niskakarvoihin!
  Niin että jos siellä näkyy koppis niin mieti kahdesti ennen kuin rusennat sen, sillä ehkä olenkin tavannut pullon hengen joka on toteuttanut toiveeni :-D
  Eilen illalla kun Ransu oli pussaillut minua tarpeekseen, kömpi se Mustin viereen ja asettui siihen nukkumaan juuri Toton tapaan käyttäen Mustin takapuolta tyynynä. Minä sanoin, että minäkin tulisin nukkumaan noin ellei pääni olisi aivan liian painava. Ihmisessä on tällainen tyhmä suunnitteluvirhe.

  VastaaPoista
 2. Ihanat silkkiturkit. Ja ihana tuo pieni kurkistus; että annahan meidän nyt olla...

  VastaaPoista
 3. Saila, mä kyllä yritän välillä laskea pääni mahdollisimman kevyesti ja huomaamattomasti kissakasan päälle. :D Kissakasa suhtautuu yleensä ymmärtäväisen suopeasti asiaan.

  Myrsky, niin juuri: tarkistussilmäys, että aikooko tuo vain katsoa meitä ja käyttätyä niin kuin yllä kerron toisinaan käyttäytyväni. ;)

  VastaaPoista
 4. Mikäpä viikko ei alkaisi iloisesti tällaisessa seurassa!

  VastaaPoista
 5. Jottei menisi aivan imeläksi, kerrottakoon, että nyt illalla ihanat ovat tapelleet kovasti. En ole saanut selville, kuka jahtaa ja ketä, mutta ainakin Toto huutaa apua ja on alistuneessa asennossa, jos menen katsomaan. Toisaalta kumpikin näyttää harmistuneelta katsomisesta: mitäs tulit keskeyttämään meidän hyvän riidan?

  VastaaPoista
 6. Siis näistä kuvista ei voi kuin tulla aivan mahdottoman hyvälle tuulelle!!! Tuota kaipaisin meillekin useammin, että "mahtuisivat" samaan koriin kainaloittain.

  VastaaPoista
 7. "Pidetään Toto silmät puristettuna lujasti kiinni, ettei mamma huomaa et me oikeesti ollaan hereillä", taitaa Cisu supsutella Totolle ♥

  VastaaPoista
 8. Hrrr ja hurrurrr, täällä hyristään kylmyyden ja huristaan Cisun ja Toton tahtiin. Ihme kelit tänään: tuuleton pikkupakkanen, mutta kostea ja raaka. Meri on vielä auki ja huokuu kylmää huurua. Poikien lämmittävä söpöysinterventio♥ oli just sitä mitä nyt tarvitaan.

  Jenni, sulla on jokin kikka, kun pystyt kuvaamaan Cisua ja Totoa ääneti (siis kissat ovat äänessä, mutta kuvaaja selvästi hillitsee itsensä:) - miten tämä onnistuu? Katsoin juuri joulun tienoilla kuvaamiani kissavideoita. Kaikissa oli massiivinen moni-ihmisääniraita torkkuvaa kissaa ihailevasta lässytyksestä rajujen leikkien kannustusmylvintään - takuulla ei-julkaisukelpoista :D

  VastaaPoista
 9. Äsken kissat olivat mahtuneet eteisen naulakkokaappiin yhteen sykkyrään. Katsoin, että kaapin lattialle liukuoven taakse on tippunut takki ja ihmettelin, kun se ei lähde nykimällä: onko ovi kiilautunut kiinni vai mikä on? Lopulta kaapista tuli kaksi pelästynyttä ja mielensä pahoittanutta kissaa. Olivat rakentaneet hienon salapiilon, ja minä tulin heti häiritsemään. :( Koratian ihmiset eivät ole ollenkaan niin hienoja ja suloisia kuin kissat...

  Otto Kulta, ei se kuvaajan itsehillintä aina toimikaan, mutta sellaisia videoita ei julkaista. :D Yleensä ilmoitan kyllä mahd. toisille ihmisille, että nyt kuvataan, jotta kaikki ovat hiljaa, mutta sitten saattaa silti alkaa itseä naurattaa liikaa noita hassukoita dokumentoidessa. Unifilmiin oikein keskityin: yritin jopa pidättää hengitystä!

  VastaaPoista