keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Päivän kysymys
Olen suorittamassa tärkeää valtiovierailua Koratian kissavaltion edustajan ominaisuudessa. Kuka arvaa, missä ja kenen luona olen?


Kohdevaltiota ja sen kansalaisten identiteettiä paljastamatta voin kertoa, että kissavaltioiden välisiä suhteita on erittäin mukava hoitaa. Kohdevaltion kansalaiset ovat ottaneet minut tuttavallisesti ja huomaavaisesti vastaan.

10 kommenttia:

 1. Tässähän meinaa jo mennä sekaisin, kenen blogia on lukemassa. :) Eli juu, tutut nassut siinäkin.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä komistuksia oletkaan päässyt tapaamaan! Ovatko nuo pojat livenä yhtä upeita kuin kuvissa?

  VastaaPoista
 3. Nyt tuli tosi vaikea kysymys! Tosin jostain muistin koloista löytäisin kyllä jotain muistipaloja siitä, että nuo hurmurit tuntisin. Oisko? Eiiii. Ihan liian vaikeaa :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuollaisia diplomatiasuhteita kelpaa hoidella! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Pojat ovat vähintään yhtä upeita kuin kuvissa ja oikeassa elementissään omalla palstallaan. Tällaisia diplomatiasuhteita kelpaa tosiaan hoidella. Erityisesti kohdemaan vaaleampi kissakansalainen on esittänyt itsestään aivan uusia puolia. Tai puolen, nimittäin vatsansa. Hän paljastaa sen minulle tuon tuosta rapsutuksen toivossa. Tietenkin täytän hänen toiveensa joka kerta. Cisu ja Totokin pärjäävät kuulemma hyvin Koratiassa, vaikka yksi asukkaista on lähettilään ominaisuudessa valtiovierailemassa.

  VastaaPoista
 6. Viivi, luulen että aika moni tunnistaa. Just puhuttiin, että toivottavasti Cisu ja Toto eivät lue kotoa käsin blogiani, voivat tulla mustasukkaisiksi, kun täällä ihastellaan ihan muita poikia. ;)

  VastaaPoista
 7. Joo - ihan varmasti tulisivat mustasukkaisiksi! Odota vaan, kotiinpaluutervehdykset voivat olla hyytäviä....

  VastaaPoista
 8. Ketkäs vanhat tutut täällä näyttäytyvät, Ransu ja Musti tosiaan.

  VastaaPoista
 9. Viivi, onneksi tällä kertaa siis vältyttiin hyytäviltä kotiinpaluutervehdyksiltä. Ilmeisesti kannattaa tulla aina lampolan kautta kotiin...

  Paula, tosiaan! Eihän sitä voi olla päivittämättä kissablogia, jos on kissojen seurassa, vaikkeivat omia kissukoita olisikaan. :)

  VastaaPoista