keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Toto 3 vuotta!

Meidän oma pieni pörröpallero, hauska, lempeä ja aina tomera Toto Tottis Tottiainen eli Cisun rakas pikkuveli ja maailman paras kaveri täyttää tänään kolme vuotta!


Juhlan kunniaksi Toto on kiemurrellut saatuaan Koratian perinteisen synttärilahjan: huumaannuttavaa kissanminttua ripoteltuna karhealle, kissojen käytössä olevalle matolle. Joskus on kyllä nähty vauhdikkaampaa ja äänekkäämpää synttärikiemurtelua kuin tällä videolla.


video
Minttutömpsyn lisäksi Toto on tänään nauttinut jo Cisun kainalossa nukkumisesta, lintutelevision katselusta (hän hieman selostikin näkemäänsä), ulkoilman hengittämisestä ikkunalaudalla istuen sekä pallon perässä innokkaasti ravaamisesta. Päivän mittaan tiedossa on ainakin kuivatulla ankanlihalla herkuttelua sekä uudella lelulla leikkimistä sekä tietenkin paljon silityksiä, rapsutuksia ja halauksia. 


Palaamme mökkikuviin Toton juhlien jälkeen.

26 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea Totolle, ja kolminkertainen huraa huuto:

  Huraa!
  Hurraah!
  Hurkurnauskis!

  Viettäkäähän oikein hauskat juhlat:)

  VastaaPoista
 2. Onnea Toto Tottis Totteli Tottiainen! Hienot synttärikiemurtelut ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Myrsky ja Saila! Keksin juuri Totolle lahjoista parhaimman: hänen kolmevuotias raukeutensa nauttii juuri päiväsaunasta. Siellä on ihanan lämmintä (ja hiljaista, sillä muualla talossa imuroidaan).

  VastaaPoista
 4. Tottis! Onnee paljon! Mut on toikin sitten... imurointia toisen syttärinä? QUE?!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Musta ja Harmaa! No kattokaa, eihän sitä tiedä, vaikka tulisi yllätysvieraita, kun talossa on synttärisankari. :)

  VastaaPoista
 6. Grattis Toto Tottis Tottiainen Tottisalmen perillinen ♥! Ihanaa mintuntuoksuista ja ankanmakuista synttäripäivää. Ennen herkkuateriaa kannattaakin hieman jumpata ja hamamissa herkistellä lihakset juhlakuntoon. Toton hienostunutta lihasten leikkiä synttärivideolla katsottiin täällä kaihoisasti huokaillen, ja tuottavuus- ja hyvinvointimittarit hypähtivät koilliseen:D

  3-vuotias herra Hömppäpömppä ♥ on vielä lihasmassan kasvatusvaiheessa ellen ole hurjasti väärässä? Jostain luin, että koratit kasvavat vielä 4-5 -vuotiaina.

  VastaaPoista
 7. Otto Kulta, kiitos hienoista onnitteluista! Välitän ne, samoin kuin kaikki muutkin onnentoivotukset Totanderille, kunhan hän herää saunauniltaan. Hän muuten vingahti ilosta, kun kannoin hänet lämpöön: päiväsauna, mikä yllätys!

  En tiedä, kasvavatko koratit kokoa useita vuosia, mutta ainakin meidän 3-vuotiailla (Cisu täyttää keväällä 4) on vieläkin söpöt penturaidat hännässä ja silmien värikin voi kehittyä käsittääkseni sinne 4-5 vuoden ikään. Mikä vihersilmä Totosta tuleekaan tätä menoa. <3

  VastaaPoista
 8. Onnea ja hauskaa synttäripäivän jatkoa Totolle!

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea päivänsankarille!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut Totolle, komealle muskelipojalle!

  VastaaPoista
 11. Komea muskelipoika lähettää paljon terveisiä ja kiittää kovasti onnitteluista! Virtuaalionnittelut ovat hänestä mitä parhaimpia, sillä oikeita ei ehtisi ottaa vastaan: taitaa mennä koko loppupäivä saunoessa. Siellä ovat molemmat moukulat yhä jälkilämmössä, hämärästä kuuluu vain hiljaista hurinaa, kun käy ovella kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
 12. Onnea Toto! Ehkäpä ne villeimmät synttäripyörähtelyt ovat jo takana kun Toto on päässyt miehen ikään? ;)

  VastaaPoista
 13. Onnee Toto! Sä oot aina yhtä ♥ synttärinä tai muutoin. Hyvän lahjan sait! Sauna tekis terää täälläkin.

  VastaaPoista
 14. Voi pientä Tottiaista! Paljon onnea Totolle :)

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea Toto ja oikein hauskoja sekä viihdyttäviä lintukatseluita! Kiva tuo video, onko sulla siis pelkkää minttua mitä matolle laitoit vai joku namupala?

  VastaaPoista
 16. Onnea onnea TOTO t.mökkiseuralaiset

  VastaaPoista
 17. Myöhästyneet onnittelut komealle pojalle!

  VastaaPoista
 18. Komea kolmevuotias kiittää kaikkia onnitteluista! Toto oli eilen ja näyttää olevan tänäänkin Totoksikin hyvin rauhallinen ja lempeä, ehkä Toto on nyt tosiaan Aikuinen ja Miehen Iässä. Ei varmaan riehu enää ikinä. ;)

  Elämini kissat: matolle on ripoteltu vain kuivattua kissanminttua. Jo se, että ihminen avaa kaapin, jossa minttupurkki on, saa kissat ihan sekaisin. Minttua pitää antaa yhdelle kissalle kerrallaan, sillä jos kaksi kissaa on samoilla huumeapajilla, tulee kauhea riita. Minttumuruja pitää yrittää nuolla ja syödä ja erityisesti niiden päällä pitää piehtaroida.

  Täältä löytyy Cisun 2-vuotisvideo minttupöllyistä. Mukana on ääninäyte, eli vimmaista minttuhuutoa: http://kokolailla.blogspot.com/2010/04/synttaripollyt.html

  VastaaPoista
 19. Cisun synttäripätkät tsekattu yhdessä Bélan kanssa. Kyllä me ollaan ihmeissämme! Bélan korvat pyöri päässä kuin viipperät, kun se koitti löytää kissan mistä ääni kuuluu. Meikäläinen, päihdetyöntekijänä, ei oikein tiedä olisiko paheksunut vai ei ;)

  VastaaPoista
 20. Onnea Totolle ja kyllä tuollainen lahja on lahjoista parhain kaikille kissanmintun ystäville!

  VastaaPoista
 21. Elämäni kissat, voi ei, toivottavasti sinä tai Béla ette huolestuneet liikaa! :) Vakuutan, että meillä käytetään kissanminttua vain harvoin ja valvotuissa olosuhteissa. Riippuvuus siihen on kyllä paha.

  Hillastiina ja Heidi, paljon onnea! Ihan kuin Toto tietäisi olevansa nyt ISO: jo kolmatta päivää käyttäytyy hyvin rauhallisesti ja tänään osasi hypätä aivan harkitusti sellaisen kaapin päältä, josta ei ole ennen päässyt kuin ihmisten avulla. :)

  VastaaPoista
 22. Hienoa, että kohtuukäyttö sujuu. Niinhän se hyvä onkin ;)

  VastaaPoista
 23. Oi hitsi, nää bileethän meinas mennä multa ihan ohi, kun toivuin kotiinpaluusta! Onnee ihan miljoonasti Toto, kun oot noin fiksu ja kypsä, mut silti niin nuori ja komee!

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista