maanantai 23. tammikuuta 2012

KissavideokissavideoAina ei tule telkkarista Avaraa luontoa, mutta onneksi on keksitty YouTube. Cisusta on hauskaa katsella luontovideoita. Yleensä hän eläytyy niihin vain korvillaan, mutta toisinaan tassukin täppää tietokoneen näyttöä; kissavideot saattavat aiheuttaa jopa tietokoneen taakse kurkistamisen. 


Cisu ei ole ainoa tietokonekissa, sillä laittakaapa Googleen hakusanoiksi "cat video", niin eteen aukeaa lista, jossa ei suinkaan ole kissoista kertovia videoita, vaan mm. lintuotoksia, joiden ajatellaan miellyttävän kissoja. 


Niin ne miellyttävätkin. Cisun suosikkeja ovat video, jossa varpuset syövät ja sirkuttavat lintulaudalla sekä erityisesti monipuolinen otos, joka kuvaa oravien syömäpuuhia, mutta taustalta kuuluu linnunlaulua.
video


Kyllä tekniikka on ihmeellistä!

6 kommenttia:

 1. Kylläpä siellä ollaan kovin tarkkaavaisia:)

  VastaaPoista
 2. Vihdoinkin ihmiset ovat ymmärtäneet, ettei Cisu halua riehua, vaan katsoa rauhallisesti luontodokumentteja. Eilen hän katsoi muutaman lintuleffan putkeen, istui yksinään koneella ja näytti ärtyneeltä, jos vaikutti siltä, että häntä tullaan häiritsemään. Onneksi keväällä pääsee taas katsomaan oikeaa luontoa, niin ei tarvita korvikkeita.

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinksu! Tuotapa pitää kokeilla heti viikonloppuna kun taas vien koneen kotiin. (Meil ei viikolla enää kulje kone, pakko on ihmisen viittii muutakin kuin roikkua netissä!)

  VastaaPoista
 4. Zepa, onnea kokeiluun! Toivottavasti tepsii. Meillä Toto ei ole yhtään kiinnostunut videoista, mutta Cisu tuntuu viihtyvän niiden parissa jo siksi, että saa hetken omaa aikaa ja tekemistä, johon kukaan ei sekaannu. :)

  VastaaPoista