torstai 9. kesäkuuta 2011

Diagnoosi: poikaTiedättehän, että parin kolmen vuoden iässä monelle ihmispojalle syntyy suuri, usein intohimoinen ja joskus jopa hieman pakkomielteinen, kiinnostus erilaisia motorisoituja menopelejä kohtaan? Joillain aikuisilla miehilläkin on moottorihimo.

Minä olen ollut tietoinen, että meillä asuu yksi aikuinen mies, joka on kärsinyt pahasta moottoripyöränkaipuusta. Nyt tuohon kaipuuseen on vihdoin saatu lääkettä - mutta katsokaa, ketkä sillä prätkällä huristavat ilta-auringossa! Jos kuulette kovaa pörinää ja havaitsette harmaan humahduksen, siinä kiitävät Cisu ja Toto kohti seikkailuja.

Sen vielä ymmärrän, että kissat loikkivat nyttemmin auton lisäksi myös moottoripyörän päälle, mutta eräs ilmiö on hämmästyttänyt viime aikoina: jos Cisu ja Toto ovat sisällä ja ulkoa kuuluu jylinää, he juoksevat ikkunaan ja kurottelevat taivaalle. Poikien on nähty jopa vetävän verhon sivuun, jotta näkisi katsella paremmin lentokoneita.

Niin, poikien. Ei ole epäilystäkään, etteivätkö Cisu ja Totokin edustaisi pienille pojille ominaista menopeli-intoa. Toivottavasti he eivät osta omia moottoripyöriä.

13 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaisia huristelijoita ja pöristelijöitä katsoo ja kuuntelee ilokseen :) Todellisista "mopopojista" en sitten olekaan aivan samaa mieltä.

  VastaaPoista
 2. Vruuum! Tuutteko tytöt kyytiin jos haetaan?
  t. CISU ja TOTO

  VastaaPoista
 3. Onpa se sitten näky, kun Saila, Cisu ja Toto sekä Wilma ja Helmi pöristelevät menemään. :) Paitsi ai niin, voi olla, etteivät Tottis ja Helmi lähde ajelulle, elleivät saa olla kahden... <3

  Ella, en minäkään ole nk. kampanjoinut mopopoikien puolesta, mutta väsytystaistelu on tuottanut tulosta ja nyt meiltä löytyy tuollainen menopeli, miehen vuosikymmenien ajan haave. :) Onhan se kiva, vaikkei niin järkevä. Onneksi se on sentään järkevämpi kuin kuvittelin: ajattelin, että sillä vaan pöristellään kaiket vapaa-ajat luontoa tuhoten, mutta mies onkin käyttänyt sitä työmatkoihin ja muutenkin asioiden hoitoon, siis auton sijasta eikä ohella, luonto ei tuhoudu ehkä niin paljon. Seliseli.

  VastaaPoista
 4. Vautsi - kuumat prätkäpojat - kypärät vain puuttuvat! Päästäiskö vähän ajelulle...

  t. Viivi ja Säde

  VastaaPoista
 5. Voi poikia <3 Puuttuu enää se, että kävelyllä pysähtyvät silmät suurina katsomaan piipaa-autoja.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa ajelulle kaikki tytöt! :)

  Ja Mindy, piipaa-autoja ei onneksi ole näkynyt meidän talon lähellä, mutta äsken ulkona ollessa nähtiin oikea lentokone. Pysähdyimme siihen paikkaan ja katselimme joutsenkaulat kurkottaen: wau! Päästäispä me joskus lentsikkaan... Junassa ollaan oltu, mutta siitä ei kauheasti innostuttu.

  VastaaPoista
 7. Hei pojat! Kypärät päähän niinkuin olis jo! :D

  VastaaPoista
 8. Me tiedetään toi! Joo! Seurataan junia, autoja ja varsinkin...roska-autoja silmä kovana! Ja mopoja joskus kanssa. Miesten juttuja....

  VastaaPoista
 9. Tasha, kypäräasia on selvityksessä, moni Cisun ja Toton tuttu on jo siitä kysellyt. ;)

  Sulo, wau! Te tosiaan tajuutte miesten juttuja, vaikka ootte koiria. Älykkökoiria, totisesti!

  VastaaPoista