perjantai 17. kesäkuuta 2011

Blogikissa ite!


Eilen illalla oli hieman hankalaa päivittää blogia, kun Cisu päätti, että hän hurisee minun ja tietokoneen välissä sylissäni. Vaikka mitä tein, Cisu ei väistänyt: pitäähän hänenkin, netistä tutun tyypin, päästä katsomaan, miten se Blogger oikein toimii.


Yritin kirjoittaa ujuttamalla käteni Cisun alta.


Cisu: Et muuten ujuta etkä kirjoita! Jos sä ujutat, niin mä meen makaamaan keskelle näppistä. Näin!

Loppukatsaus.

Cisu: No niin, kannattiko valittaa ja siirrellä mua? Mehän onnistuttiin kuitenkin saamaan se päivitys julkaistuksi. Mutta mitä ihmettä, miksi sä et kertonut mitään musta?

Jos blogi päivittyy lähipäivinä, niin silloin blogikissa on sitten ihan itsenäisesti liikkellä. Lähden loppuviikoksi netittömään paikkaan ja jätän perheen miehet huolehtimaan Koratiasta aivan keskenään.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Jännittävää seurailla tuleeko sieltä päivityksiä :D

  VastaaPoista
 2. Eiköhän meidän kisumme päivittele bloginsa pian ihan itse :-). On niin tutun näköistä touhua.. Minni harjoittelee ahkerasti, mamma tuskin pääsee näppäimille.
  http://kissiminni.blogspot.com/2011/05/mitahan.html

  VastaaPoista
 3. Meillä on samantyyppisiä ongelmia. Tosin meillä on kaksi kissanpentua, jotka haluaa syliin yhtä aikaa ja sitten pitää paijata ja estää työpöydälle kipuamista. On hiukan vaikea kirjoittaa kun kummankin kämmenen päällä retkottaa kissanpentu :D

  Tosin meidän poju osaa tämän surffailun eston ihan yksinkin, tyttönen osaa ottaa rennommin sylissä. Tälläkin hetkellä tyttönen ottaa päikkäreitä sylissä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Eilen illalla kotiin palatessani ei tällaisia kuvia olisi voitukaan ottaa. Blogikissa ite oli hieman näreissään, kun olin hylännyt hänet kahdeksi yöksi. Hän suvaitsi nuuhkia minua, mutta en saanut koskea häntä Ilkeällä Hylkääjän Kädellä. Hän meni miehen syliin ja katseli sieltä pilkallisena, että kyllä me miehet pärjätään ilman sinuakin. Onneksi blogikissa ite ei osaa kirjoittaa, sillä hän olisi varmasti tehnyt suivaantuneita postauksia viikonlopun aikana, mamma se vain huiteli ties missä. Toinen blogikissa otti onneksi tämänkin jutun ihan tyynesti.

  VastaaPoista