keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Huiputusta

Ihan hirveää huiputusta. Vain Cisu osaa hypätä kylppärin kaapin päälle ja se on hänen ikioma spesiaalipaikkansa ja esiintymisareenansa. Totolla ei ole mitään asiaa kaapinhuipulle!

Niinpä Cisu ei ilahtunut yhtään, kun ihmiset olivat niin typeriä, että nostivat Totonkin yläilmoihin. Pikkuveli pörisi onnellisena, mutta isoveljeä otti päähän ja rankasti.

Cisu: Ei.... mitä TOI täällä tekee?

Cisu: Laitan silmät kiinni, niin ehkä se katoaa.

Cisu: Hei OIKEESTI, miksi sä oot täällä?

Cisu: Tee nyt jotain muuta kuin ota kuvia. Nosta toi rääpäle täältä pois!


Toto: Mä teeskentelen ihan pientä ja viatonta, niin ehkä mä saan kuitenkin jäädä tänne.


Se ei saanut. Eikä se ole pyytänyt kaapin päälle uudestaan. Cisu pitää huippupaikkansa omanaan.

13 kommenttia:

 1. Heh, miksei Toto osaa sinne hypätä? Mahtavia ilmeitä, luvassa olisi ollut uusi pempunpuraisu-operaatio, mikäli tilanne olisi vielä jatkunut.

  VastaaPoista
 2. Toto ei vain ole yhtä kova pomppimaan kuin Cisu. Kyllä hän välillä ponnistaa kylppärin tasolla ja uikuttaa samalla jännityksestä, mutta emme ole koskaan nähneet, että ponnistus johtaisi edes hyppy-yritykseen. Ja sitten kun Tottis kerrankin pääsi kaapinhuipulle, Cisulta tuli pahaa kissansilmää. :( Cisu on tuolla kaapin päällä etenkin aamuisin, valvoo ihmisten aamutoimia ja hurisee ylpeänä ja tyytyväisenä, kun ihmiset vain katsovatkin häntä. Toisinaan Cisu kävelee kaapin päällä edestakaisin ja huutaa innoissaan, sekös Totoa harmittaa - ja siksi Cisu niin tekeekin. :D

  VastaaPoista
 3. Voi Cisu-parkaa, kun joutuu elämään tuollaisten hölmöjen kanssa. Ei mitään kunnioitusta, vaan tullaan ja pilataan kaiki yksityisyys. ;)

  VastaaPoista
 4. Cisulla on usein sellainen ilme, että järkyttävää, kun joutuu asumaan kolmen idiootin kanssa. :D

  VastaaPoista
 5. Hih! Jokaisella on omat juttunsa joihin ei tahdo muiden sekaantuvan :)

  VastaaPoista
 6. Ilmeistä voi kyllä lukea kohtalaisen suoria sanoja :-D
  Voi Cisu, millaisia idiootteja! Koeta kestää!!

  VastaaPoista
 7. Voi Cisua. :) Toivottavasti Totollakin on joku ihan oma juttu vastaavasti.

  VastaaPoista
 8. Karmeeta riistoa! Ei mitään yksityisyyttä! Ehkäpä noiden ilmeiden jälkeen ihmiselävätkin siellä ymmärtää olla nostelematta rasittavaa pikkuveljeä toisen yksityisiin jemmoihin... Cisun täytyy ehkä kuitenkin varmuuden vuoksi askarrella vakuuttava 'pääsy kielletty' -merkki.

  VastaaPoista
 9. Hih, hyvä että Cisu saa näin paljon tukea netistä! Lupaan, ettei Totoa enää nosteta Cisun Omaan Paikaan. Menköön itse, jos uskaltaa - ja onneksi ei uskalla.

  Totolla ei ole omaa pesää lukuun ottamatta oikein omia paikkoja, mutta omia juttuja sentään on. Totolla on nykyisin kaksi taikamattoa! Ensin vain yläkerran pörröinen matto aiheutti selälleen kiepahtamista ja rapsutuksen pyyntöä, mutta nyt alakerran mattokin on alkanut vaikuttaa samoin. Totolla on myös omat iltatorkkupaikkansa ja lintutarkkailurituaalinsa. Hän on Cisua paljon kärsivällisempi lintubongari ja käy säännöllisin väliajoin istumassa lintutelkkarin edessä. Joskus näyttää siltä, että Totoa vähän harmitaa, jos Cisu tai ihmiset tulevat häiritsemään hänen lintuhetkeään.

  VastaaPoista
 10. Jep, vähän rajoja lapsille :-)

  VastaaPoista
 11. Mitkä ilmeet! :D

  Mut aika yleistä tuo, että ihmiset sekaantuu joka asiaan, se lienee niillä vaistoissa... ;)

  VastaaPoista
 12. Ilmeikkäitä katteja! :)

  Toto on niin viattoman näköinen tuossa alakuvassa. ;)

  VastaaPoista
 13. Ihmisillä on tosiaan vaistoissa sekaantua kissojen asioihin juuri väärällä hetkellä. :D Ainakin meillä kuullaan usein pahastunutta tuhinaa ja nähdään ylimielistä mulkoilua, kun ihmistörppö on taas tullut hösöttämään ja pilannut kaiken.

  VastaaPoista