maanantai 25. huhtikuuta 2011

Monitoimipääsiäinen

Cisu ja Toto ovat viettäneet rentouttavan ja puuhakkaan pääsiäisen. Välillä on otettu aurinkoa ja kerätty voimia sohvalla,


ja sitten mm. karattu jahtamaan peuraa (Cisu), lähes saalistettu sisilisko (Toto), syöty raakaa lampaanlihaa ja yritetty omia kypsä lampaanpaisti itselle (Toto), viihdytetty vieraita peräti kolmesti (molemmat).
Tästä kaikesta saattaa tulla niin uupuneeksi, että voi nukahtaa vahingossa kuono pikkuveljen korvassa.

Ihmisten pääsiäinen ei ollut kenties yhtä moniulotteinen mutta hyvin puuhakas silti. Ihana auringonpaiste pisti ahertamaan puutarhassa aamusta iltaan - ja välillä kävi tosiaan vieraitakin - ja olin poikkeuksellisen vähän kameran takana enkä ollenkaan koneen ääressä. Omituista!

Puutarhatöissäkin kissat ovat aina mielessä, vaikkeivat mukana ulkona olisikaan. Syksyllä Prismasta ostamani hienot (?) elegant cats -patsaat pääsivät ulos. Siellä ne elegantit kurkkivat kaivonkannen kupeessa ja valvovat, etteivät puput syö tulppaani-istutuksia.

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa varsin onnistuneelta pääsiäiseltä :) ! On se vaan aurinko sellainen armas, joka saa virtaa ihmisiin :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä onnistunut pääsiäinen. Ainoa huono puoli oli, että se meni niin nopeasti! Aurinkoenergia on ihmeellistä, vaikuttaa positiivisesti sekä ihmisiin että eläimiin. :)

  VastaaPoista
 3. Patsaat ovat ihan oikeasti hienot ja tyylikkäät, ihan kuin niillä olisi jotkut aristokattiset esikuvat.
  Kovin on teillä ollut aktiivinen pääsiäinen, minunkin pojat pääsivät tänään nauttimaan kissamaisten vieraiden leikityksestä, leikittäjiä oli peräti kaksi! Kissojen kalenteriin merkattakoon heti kaikkien tulevien pääsiäisten kohdalle: lammasta tai muuten hyvää paistia, saaliseläimiä ja leikittäviä vieraita monin kappalein!

  VastaaPoista
 4. Luksusta, kaksi kissamaista vierasta! Kissojen pääsiäistoivelista kuulostaa oikein hyvältä, kelpaisi varmaan monille kissoille.

  Sen sijaan kirjattakoon ylös myös, että kissojen pääsiäiseen EI kuulu se, että mamma meinaa viskata heidät ojaan. Unohdin mainita pääsiäiskertomuksessa, että nostin Cisun tänään vähän huolimattomasti sillankaiteelle ja Cisu tipahti melkein ojaan! Sain hänet kiinni eikä Cisu tuntunut syyttävän minua tapauksesta, vaikka syypää olinkin, vaan sen sijaan istui poikkeuksellisen rauhallisesti, kun kuitenkin olimme ulkona, sylissäni. Aikamoinen pääsiäisnoita kun tiputtelee kissoja sillalta!

  VastaaPoista
 5. Oikein fiinit patsaat, muotoilijalla lienee ollut mallinaan jokin elegantti harmaa jumalolento :) Pääsiäisen viettokin kuulostaa oivalliselta niin kissojen kuin ihmistenkin osalta.

  VastaaPoista
 6. Pääsiäinen vietettiin varmasti oikein hyvin, kun ihmiset voivottelevat, pitääkö vielä joskus mennä töihin, ja kissat eivät jaksa edes voivotella. Kun tämänpäiväiset vieraat lähtivät, kissat painelivat (kylmään) saunaan ja ovat olleet siellä puolitajuttomina siitä saakka. Kaikki tarmo on käytetty pääsiäisen viettoon, nyt voi levätä!

  VastaaPoista