tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kevät tuli Koratiaan

Vastaanpanematonta todistusaineistoa, että kevät on lumikinosten jämistä huolimatta koittanut Koratiassakin.

Todiste nro 1: Maukulasta tilattu kissanpesä kelpaa taas Totolle. Se oli Toton lempipaikka viime vuonna, niin kauan kuin aurinko paistoi olkkarin sohvalle, jossa pesä on. Kun syys vei auringon, pesä hylättiin. Nyt muuttolintukissa on palannut kotipesäänsä.


Todiste nro 2: Cisu on aloittanut ulkopisukauden. Kuva on viime vuodelta, mutta aivan samanlainen pihapissa nähtiin viime viikonloppuna, vieläpä tuossa aivan samassa paikassa.


Muita, ei kissamaisia, havaintoja pihamaalta ovat useat perhoset ja yksi kärpänen. Koratian valtaoja (Koratjoki) virtaa iloisesti ja sen lähistöllä on nähty leskenlehtiä.

Lisäksi Koratiassa on kovin äänekästä. Linnut kiljuvat ulkona ja ulkoiluhimoiset kissat sisällä.

9 kommenttia:

 1. Ei voi olla rauhallisempaa ja ihanampaa näkyä, kuin ihanainen Tottiainen nukkumassa auringossa. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Ja hyvä Cisu, hieno puskapissis - ja totta kai ne pitää tehdä tiettyihin paikkoihin, ei sitä nyt mitä tahansa paikkaa voi merkata.
  Saaripalstan kaupunkisiirtokunnassakin on kesäkausi: parvekkella vedetään sikeitä pantteriäikkäreita penkillä lampaantaljalla, minikasvihuoneen kupeeseen nojaten.

  VastaaPoista
 3. Siis -päikkäreitä, tai -läikkäreitä, miten sen nyt ottaa.

  VastaaPoista
 4. Marjis, rauhallisen ja ihanan uni-Tottis-näyn rikkoo usein lässyttävä ihmisen naama, joka uppoutuu Tottiksen vatsavilloihin. Onneksi Toto on suopea ihailijoitaan kohtaan.

  Saila, siirtokunnan elämä kuulostaa olevan oikein mallillaan. Jos Koratiassa olisi lasitettu parveke, se olisi varmasti täynnä päikkäriläikkäreitä.

  VastaaPoista
 5. Haa fellowulkoilijoita! Tervehdyksiä Albertilta :D. Olen varmaan ainoa kissanomistaja joka ei koskaan ole luonnossa tavannut auringonpalvoja kissaa :O Totolla on hieno aurinkopesä :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli kevään jo aikakin tulla! Hienoa, että Cisu osaa myös ulkopissata! Naukulassa moinen ei tule kuuloonkaan ja pidemmän ulkotarhasession jälkeen onkin joskus kiire sisälle ja vessaan. Toisaalta on kyllä hyvä, etteivät sinne tarhaansa pissaile.

  VastaaPoista
 7. Meei, olet ainakin ainoa kissanomistaja, jonka olen koskaan kuullut sanovan noin! :) Terveisiä ja hyviä ulkohetkiä Albertille!

  Naukulan Mamma, oli tosiaan jo hyvin korkea aika! Ei meiläkään Toto ulkopissaa ja jos vaihtoehto olisi hiekkis tai tarha, niin parempi ollakin ulkopissimättä.

  VastaaPoista
 8. Löysin vasta nyt tänne kissa-blogiisi. Kirja-blogiasi olenkin jo aiemmin lukenut.

  Ihania kissoja, ei voi muuta sanoa. <3
  Tutustun lisää heihin, kunhan ehdin.

  Anna Elina
  Kolmen maalaiskissan (osa)omistaja ja kahden kerrostalokissan mummo

  VastaaPoista
 9. Anna-Elina, kuten jo kävin blogissasi kommentoimassa, kiva että löysit tänne. :) Ihailin heti hienoa titteliäsi, ihanaa olla kissojen omistaja ja vielä mummokin!

  VastaaPoista