tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tyytyväinen kaksiläikkääjä

Toto on kuullut, että Unna Tuutikki Penninraha treenaa tosissaan kolmiläikkäystä, tavoitteenaan jopa olympiakisat. Totokin haluaa urheilijaksi! Minkä ulkoilulta, leikkimiseltä ja lammaspaistin tarkkailulta ehti, Tottis harjoittelikin pääsiäisenä läikkäämistä.

Sohvankulmalla, erkkerin nurkassa on loistavat mahdollisuudet kaksiläikkäämiseen. Kolmoisläikkään ei ole vielä löytynyt sopivia treeniolosuhteita, mutta ehkä onkin hyvä lähteä maltillisesti liikkeelle kahden läikän taktiikalla. Ei ainakaan ylikunto yllätä, kun ei haali liikaa läikkiä ja ottaa muutenkin iiisisti!


Olen maailman silein, pehmein ja kuumakylkisin!

Treenien lomassa Toto ehti levätäkin, omassa pesässään tietenkin. Jos on on liian kuumaa käpertyä kokonaan pesään, voi nukkua pää pesässä ja peppu sohvalla. Cisulla ei ole mitään asiaa Toto-limpun omaan leipäkoriin.

Mulla on aurinko ja ikioma pesä. Olen myös maailman tyytyväisin!

9 kommenttia:

 1. Maailman tyytyväisin Toto ♥
  Ihana! Luulen, että Unnan tavoitteena on Olympialaisten sijaan Felimpialaiset. Ja niihinhän Toto-limppu sopii kuin nakutettu! Niissä ratkaisee varmaan moni muukin asia kuin kello ym. ihmisen keksimät mittarit.

  VastaaPoista
 2. Olisi niin kivaa olla Toto, aina tyytyväinen ja huoleton, ehkäpä maailman positiivisin olento! Kivaa olisi Cisunakin, mutta Cisu sentään joutuu välillä hieman väittelemään ihmisten kanssa mm. oikeudestaan karata kauriiden perään. Toto saa yleensä vain siliä ja halia osakseen.

  Minäkin muistelin Unnan puhuneen felimpialaisista, mutta käytin hieman yleiskielisempää urheilutermiä. Saattaahan olla (joo, riski onkin melkoinen), että blogia lukee joku niin kissaihminen. Joka tapauksessa luulen minäkin, että kissakisoissa ei tarvita sekuntikelloa. Jos kisan voittajan pitää esimerkiksi pystyä lojumaan mahdollisimman kauan paikoillaan mahdollisimman söpönä, Tottiksella on hyvät mahdollisuudet menestyä!

  VastaaPoista
 3. Ei läikkälajeissa kellosta piitata, pisteitä sataa söpöydestä ja taiteellisesta vaikutelmasta :) Totolla on siis oivalliset mahdollisuudet menestyä!

  Muistaahan Toto levon lisäksi myös syödä riittävästi treenien välillä, että on riittävästi pinta-alaa auringossa leviteltäväksi? Treenaaminen on kuluttavaa puuhaa :D

  VastaaPoista
 4. Ella, Toto ei ole kovin taiteellinen sielu, mutta sen minkä hän menettää taiteellisuudessa, hän korvaa söpöydellään. Ja hurinallaan! Usein juuri hurina paljastaa onnellisen läikkätreenarin.

  Ei huolta, Toto syö kyllä kovasti, paisti tai toinenkin katoaa hetkessä. Hän haki viikonloppuna kuumuuskestävyyttä myös käymällä läikkätreenin jälkeen vielä saunomassa. Lisäksi hän kokeili ensimmäistä kertaa ulkoläikkäharjoittelua.

  VastaaPoista
 5. Aika rankan näköistä treeniä tosiaan. Saakohan noin erikoisesta pesänokostelusta jotain lisäpointseja? :D

  VastaaPoista
 6. Meei, ehkä kisoissa on yhtenä lajina myös puolilimppu? Toto-limppu on usein puoliksi korissa, puoliksi sohvalla. Välillä hän menee kyllä kokonaan koriinsa ja kääntää muille selän, hän haluaa nauttia omasta pesästä omassa rauhassa.

  VastaaPoista
 7. Oi, Toto! Aurinkokuningas! Koratian prinssi <3

  VastaaPoista
 8. Voi häntä ja ikiomaa pesää! Kaunis!

  VastaaPoista
 9. Naukulan Mamma, Toto on tosiaan meidän ikioma aurinkoprinssi! Missä läikkä, siellä prinssi Tottendahl.

  Hillastiina, kiitos! Cisu on meillä yleensä se, joka kiintyy tavaroihin ja raahaa niitä mukanaan, mutta tuo pesä on kyllä Toton oma juttu (kesäaikaan).

  VastaaPoista