tiistai 19. huhtikuuta 2011

Koratian kunkku iltahommissa

Kaikkia kissa-asioita ei malta pitää omana tietonaan, kunnes saa ne blogiin asti. Äsken oli pakko lähettää ensihätään muutamallekin ihmiselle (pitkä) tekstari, yhteenveto hurjasta iltaulkoilusta:"Ei oo viidakon lait hallussa tai sitten Cisu on suuruudenhullu superkissa: hän lähti (fleksissä) ajamaan kettua takaa ja karkotti sen Koratiasta. Samalla reissulla hän karkotti myös rusakon mailtamme pelkällä karjaisulla ja katseli tyynesti, kun takametsän poikki singahti äkkiä myös labdadorinnoutaja. Totoa tämä kaikki vavisutti, samoin hänen ylitseen liidellyt varis. Eläimellisen villiä menoa!"

Kyllä Cisu ON Koratian itseoikeutettu kuningas. Vaikka tänne tulisi susi tai leijona tai sapelihammastiikeri, Cisu ajaisi sen pois. Cisulle ei kettuilla!

18 kommenttia:

 1. Tai Cisu <3 Hullu!
  Cisulla pitäisi olla varoituskyltti: olen pieni mutta hyvin pippurinen. :)
  Minä ja Toto olimme talon kulman takana, kun Cisun fleksi kiristyi ja Cisu alkoi vetää valtavalla voimalla hihnaansa. Luulin, että kyse oli linnusta tai peräti siitä, että Cisu haluaa sisälle, mutta ehei, ketun perään piti päästä. Olen ilmeisesti käsittänyt tämän saalis-saalistaja-kuvion vähän väärin?

  VastaaPoista
 2. Mitä tulee kettu repolainen Koratiaan! Täytyyhän sitä nyt kuninkaan alamaistaan ja pikkuveljeään suojella kaikilta tunkeilijoilta!

  VastaaPoista
 3. No täytyy. Jonkun on pidettävä jöötä ja se joku on Cisu. Kettu ei uskalla varmasti enää edes ajatellakaan Koratiaa.

  VastaaPoista
 4. Kettu muistaa varmasti kiertää Koratian jatkossa kauempaa. Hyvä Cisu, rohkea kissa! :)

  VastaaPoista
 5. Hurjaa, onpa rohkea poika! Meidän blogissa on teille tunnustus. :)

  VastaaPoista
 6. Hmmm.. Yritän mielikuvitella miten tilanne olisi mennyt jos Cisu olisi ollut ilman hihnaa... Minäkin tunnen yhden mustan kissan joka uskaltaa aidan takaa räksyttää isolle koiralle takaisin, mutta mitäpä tapahtuisi ilman aitaa. Ei vaan siis, tosi rohkee oot Cisu!

  VastaaPoista
 7. Vai että kettu, hurjaa. Muuten tuttua touhua. Koiria ei väistetä, jäniksen perään yritetään sännätä, naapurin Lapinkoiran kanssa piti mennä vaihtamaan neniä. Tätä kaikkea harrastaa meidän Luna korat (3kg.)

  VastaaPoista
 8. Wilma, minä suojelen sinua kaikelta. <3 Olen sankari. :)

  VastaaPoista
 9. Niin, on Cisu kyllä rohkea mutta joskus (usein) tuntuu että aika tyhmänrohkea! En tiedä, mitä olisi tapahtunut ilman hihnaa ja ihmistä sen perässä, mutta en haluakaan tietää. Tai sitten Cisu on vain niin Suuri ja Hurja, että kettukin pelkää häntä. Ja jänis ja kaikki.

  Anita, hyvä että mainitsit Lunan! Taisit kommentoida myös jokin aika sitten, mutta ajattelin silloin eri Anitaa, myöskin koratinomistajaa. ;) Luna kuulostaa melkoiselta rohkelikolta hänkin, hui!

  Katariina, kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 10. Koratia on kyllä eläimellinen paikka. Kauheasti valloitusta yrittäviä naapureita. :D

  VastaaPoista
 11. Ohoh, Cisu! Mahtava suurhurja ja Koratian ylivaltias! Ei taida olla vieraan vallan vakoojilla juuri asiaa Koratian maille :D

  VastaaPoista
 12. Ohhoh! Aika jänskää...mulla ei oo muuta sanottavaa kuin: varo SIILIÄ! Se on kaikista kauhein olento!

  VastaaPoista
 13. Cisu kuuluu samaan kastiin kuin se punainen kissa, joka ajoi puuhun KARHUN! :) Tästä jälkimmäisestä suurteosta oli taannoin lehdissä juttua ja siitä oli kuvakin todisteena.

  VastaaPoista
 14. Ei siis suinkaan epäillä, että Jenni siellä laskettelee omiaan ja oikeasti Cisu ajoi takaa vain tokkuraisia kärpäsiä! Viimeinen lause kun voi kuulostaa siltä... ;)

  VastaaPoista
 15. Kyllä Cisu Suurhurja oikeasti lähti ketun perään! Kyllä se ajaisi karhunkin puuhun. Mutta SIILISTÄ ei ole tietoa, se saattaisi toki olla Cisustakin Kaikkein Kamalin Otus.

  VastaaPoista