lauantai 2. huhtikuuta 2011

Cisulla on asiaa

Ääninäytteitä, olkaa hyvä. "Rapsuta mua!" aneli Cisu aamutuimaan ja vaelteli halinhimoisena ympäriinsä.
video


Ja saihan hän halia ja siliä - poterolla, totta kai.

video

Cisu on oikea käsikaivautuja, vaikka hän pitikin kaikesta veljesrakkaudesta huolimatta peräti kahdeksan kuukauden tauon minun käteeni kaivautumisessa Toton tulon jälkeen!

13 kommenttia:

 1. Ci-Su! ♡ Voi mitkä Pörinät!
  Ihana!
  Rapsuta mua -anelu aiheutti sen, että Ransu tuli tähän koneen viereen anelemaan rapsutuksia Erittäin Huolestunut ilme naamallaan - ei kai mammalla vain ole joku toinen??!

  VastaaPoista
 2. Ja hei, oikein hyvää lomaa! Cisu pitää näemmä huolen aamuherätyksistä ja päivän ohjelmasta :-D

  VastaaPoista
 3. Ihanat videot! Onpa Cisulla komeat nau’ut, Minni nosti ihmeissään päätään päikkäreiltään. Silitysvideo on presiis kuin täältä. Lisää näitä!

  VastaaPoista
 4. Rakkaudennälkä on todellakin ahmatti <3. Meillä tytötkin tulivat kuuntelemaan kun Cisu julisti julkisesti rakkauttaan.

  VastaaPoista
 5. Sama Naukulassa! Wilma ja Helmi heräsivät heti kuuntelemaan ja ihmettelemään <3 Oi, Cisu <3

  VastaaPoista
 6. Oho, onpa hassu ääni. :D Ihan toista luokkaa kuin täällä. Frans oli tuossa vieressä, mutta ei tainnut laskea ääniä kissasta lähteväksi, kun ei noteerannut mitenkään. 8)

  VastaaPoista
 7. Hei toi kakkosvilmi - toi on just parasta rapsutusta! Just toi! Mulle kaa!

  VastaaPoista
 8. Mjouu, hur ja MAU! MJOI kaikki ihailijat, ihmiset ja etenkin kissaneidot (etenkin Naukulassa)! Kiitos ihailusta. <3 Oikeastihan mjoukaan, että saisin kissaneitoseuraa, mutta käy se mamman tai muidenkin ihmisten rapsukin paremman puutteessa. Meinaan välillä (n. 23 kertaa tänäänkin) ihan pakahtua, jos en saa hellyyttä HETI. Musta tosimies on se, joka näyttää myös herkän ja kaipaavan puolen itsestään. Siltä varalta, ettei kaikki sitä huomaa, esitän kaipuun keskellä myös kovaäänistä kaipuuhuutoa. Ihmettelin muuten itsekin sitä huutoa, kun kuuntelin sitä tietokoneelta. Komean kuuloista! HUR.

  Frans, millainen ääni sulla sitten on? Tai Wimmalla? Meilläkin Totolla on kyllä sellainen piipitys, että se kuulostaa melkein oikealta kissalta. Naurettavaa.

  Harmaa, jee! Sulla on hyvät oltavat, jos tiedät millaista päänpuskurapsutus on!

  VastaaPoista
 9. Mjoi Wilma, HUR PÖRRR! Kiitos viestistä! Miten tiesitkin, että mä oon taas koneella? Kävin äsken taas poterorapsutuksella, mutta nyt istun tässä mamman sylissä ja vastaan melkein itsenäisesti ihailijapostiini. MJAU!

  VastaaPoista
 10. Voi Cisua, ihanaa hali-itkua! <3

  VastaaPoista
 11. Hienoa äänimaailmaa, kiitos. Mitä mahtaakaan olla, kun oikein kumeasti ulvahtaa? :D

  VastaaPoista
 12. Lefa, Cisulla tunnetaan myös haliraivo, jos halia ei ala tulla silloin kuin hänen korkea-arvoisuutensa halia haluaa. :)

  Anonyymi, ole hyvä! Komea ulvahdus on vielä tallentamatta, sillä sitä esiintyy vain kovin äkillisesti eikä kamera ole vielä onnistunut olemaan yhtä äkillinen. Jatkamme tallennusyrityksiä...

  VastaaPoista