torstai 26. marraskuuta 2009

Yleiskäsitteet hallussa

Cisu ja Toto ovat niin fiksuja ja päätteleväisiä!

Saavuin eilen kotiin uuden Myy-peltipurkin kanssa. Purkin nähdessään kissat alkoivat huutaa kiihkosta.


He tuntevat ennalta kaksi peltipurkkia: yhdessä on kuivattua kissanminttua, toisessa taas kissanminttuisia herkkuraksuja. Molemmille kiljahdellaan innokkaasti aina tavatessa. Mutta silti - miten he osasivat yhdistää tämän kolmannenkin peltipurkin heti samaan sarjaan? Purkit ovat vielä ihan erilaisia keskenään.


Myy-purkki tuotti kuitenkin pahan pettymyksen. Siellä on sisällä huovutusneuloja. Ei siis todellakaan mikään kiihdyttävä kissojen juttu.

3 kommenttia:

 1. Oi voi pettymystä ;) Hauskoja ovat kissasi!
  Meillä myös pelkkä nappulapussin rapina (vaikka sitä siirrettäessä) aiheuttaa heti heräämisen ja lähes juoksujalkaa on tultava tarkistamaan, olisiko tuoretta nappulamuonaa tarjolla..

  VastaaPoista
 2. Ihania kisuja sinulla! Kyllä kisut ruokapurkkinsa tunnistaa... Tyttäreni kävi tänään kylässä ja hänellä oli kassissa kissan ruokaa. Toki meidän kolli sen löysi sieltä ja yritti aukoa sen. Ja melkein onnistui...

  VastaaPoista
 3. Elisa, nappulapussireaktio kuulostaa jo vähän hankalalta. Samanlaista rapinaahan voi kuulua monesta muustakin pussista, ja kissaparka joutuu heräilemään toiveikkaasti aina kun rapisee. :)

  Meillä ei kyllä tarvitse edes rapista, vaan riittää, että menee tiettyyn aikaan illasta keittiöön. Vaikka Toto on yleensä yläkerrassa nukkumassa juuri siihen aikaa, kas kummaa, hän ainaa herää ja tulee mäykymään iltapalaa. Ehkä hän kerää joka ilta voimia iltaruoan syömiseen?

  Nennu, kiitoksia! :) Kaikesta omatoimisuudestaan huolimatta meillä kissat eivät kuitenkaan yritä itse aukaista edes märkäruokapusseja, vaan niitä voi pitää keittiön tasolla ja niitä vain korkeintaan katsotaan nälkäisenä.

  VastaaPoista