torstai 19. marraskuuta 2009

Nyt sitten näin päin

Eilen töistä palatessani ajattelin hyvittää harmaaveljeksille sairauden aikaisen passiivisuuteni (mies on myös toipunut siasta ja työmatkalla, joten olemme tämän viikon kolmistaan kissien kanssa). Silittelin heitä kovasti ja innostin leikkimään.


Jonkin aikaa he suostuivat jahtaamaan ihanaa vinkurottaa ja tavoittelemaan nahkahärppää. Sitten ne menivät nurkkaan istumaan ja käpertyivät sinne loikoilemaan. Yritin vielä houkutella huovutetulla villapallolla. Se on yleensä vastustamaton, mutta nyt kumpikaan ei reagoinut. Ei, vaikka vahingossa heitin Totoa pallolla kylkeen.


Sitten he menivät nukkumaan ja nukkuivat koko illan. Nähtävästi nyt on minun vuoroni anella, että voitteko te leikkii mun kaa. Kissojen kosto. Mitäs olit niin laiska pari päivää, tuolta se meistäkin tuntui.

4 kommenttia:

 1. Ja joku vielä väittää etteivät kissat olisi älykkäitä!!!!

  VastaaPoista
 2. Ne on ihailtavan ja toisinaan jopa pelottavan älykkäitä!

  Tänään jouduin jättämään C:n ja T:n aika pitkäksi päiväksi yksin kotiin, illalla on menoa. Ehkä pitkän päivän jälkeen minunkin seurani taas kelpaa, ja sitten onkin jo taas viikonloppu ja kaikki kotona ja toivon mukaan normaalikuviot sekä karvaisilla että karvattomilla perheenjäsenillä.

  P.S. Toivottavasti sinun flunssasi on hellittänyt!

  VastaaPoista
 3. Mitäs jos pojille onkin nyt tullut vuorostaan sikatauti? Silloin on vähintään kohtuullista, että nelijalkaiset saavat vuorostaan levätä ja kaksijalkaiset toimivat hoitajan roolissa. Tai sitten tosiaan kyseessä on armoton kostotoimenpide...

  VastaaPoista
 4. Nyt niillä on ainakin koiratauti. Tein ovelan vedon ja vietin työpäivän jälkeen aikaa koiran kanssa. Kyllä nyt ihmisseura kelpaa, kun haisee koiralta. Tosin ei voi kehrätä eikä edes pientä mäytä sanoa, kun pitää tutkia ja nuuskuttaa...

  VastaaPoista