sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Hännystelyä marrasauringossa

Marraskuussa outo valoilmiö aurinko täytti tänään olohuoneemme. Se ei jäänyt huomaamatta varsinkaan thaimaalaisherroilta, jotka säntäsivät heti etsimään aurinkoläikkiä.

Toto huomasi, että päivänpaistetta on erityisesti takan seinustella. Kiipeämään siis!
Mutta meillä ei kumpikaan kissa saa koskaan tehdä mitään rauhassa: aina on toinen heti perässä. Cisu huomasi, että Totolla on oikea aitiopaikka auringossa ja yritti kiskoa Totoa pois hännästä vetämällä.
Ei muuta kuin ylemmäs karkuun. Toto ei tosin uskaltanut hypätä takan päälle, mutta oli hauskan näköistä, kun takkaa vasten seisoi kaksi karvasuikaletta.

Takkakiipeilyä jatkettiin tovi, ja sitten päätettiin ottaa selvä, mistä se auringonpaiste tulee. Upeaa valoa ihailtiin ikkunasta vuorotellen

- ja yhdessä.
Tuleekohan pian taas kesä? Tuleehan!
3 kommenttia:

 1. Teidän veljeksillä näyttää aina olevan niin lokoisaa keskenään, että kissakuume vaan yltyy kun käy täällä teidän juttujanne lukemassa.
  Jokohan se toinen kissa pitää ensi keväänä laittaa harkintaan ;)

  VastaaPoista
 2. Jo kuva auringosta marraskuussa piristää mieltä :) Ihan mahtava tuo keskellä oleva kuva missä Toto seisoo kahdella jalalla, taiteellinen ;)

  VastaaPoista
 3. Elisa, kannattaa pistää toinen kissa harkintaan! :) Kaikilla kissoilla ei tietenkään suju keskenään yhtä saumattomasti kuin noilla meidän erottamattomilla veljeksillä, mutta kyllä kai useimmat nauttivat lajitoverista. Cisua ja Totoa kun katselee, niin ihan kauhistuttaa ajatus, ettei Cisu olisikaan saanut kissakaveria. Tai ei sitä oikein voi edes ajatella, se on mahdoton ajatus.

  Luolaleijona, kiitoksia! Kyllä se aurinko ihmisiäkin ilahdutti. Totolla oli takan päällä paljon taiteellisempiakin hetkiä. Harmitti, etten saanut niitä ikuistettua - ja olisi myös kiva, jos osaisi kuvata kunnolla. Mutta tunnelma, auringosta ja leikkimisestä nauttiminen, välittynee silti.

  VastaaPoista