sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Herrasmiehet


Tyylikkäät harmaaherrasmiehet toivottavat hyvää äitienpäivän iltaa äitikissoille ja kissamammoille!


Koratiassa on kaksi mustaa nahkatuolia, joiden ei ole arveltu kelpaavaan kenellekään. Ainakin ihmiset käyttävät noita tuoleja harmillisen harvoin - mutta nyt Toto on onneksi huomannut, että tyylikäs silkkiturkkiherra jos kuka sopii hyvin ko. tuoleille, etenkin sille istuimelle, jonka päällä on koratinvärisiä tyynyjä. Suorastaan klassisen hillitty näky.


Julkaistaan tyyliteeman kunniaksi vielä yksi mökkikuvakin. Joskus aiemmin oli jo puhetta siitä presidentillisistä vs. kissamaisista potreteista. Mielestäni tässä Cisun kuvassa olisi kyllä ainesta (Koratian) valtakunnan viralliseksi päämiehen kuvaksi! Myönnämme, että tätäkin kuvaa on hieman kuvankäsitelty, mutta vain rajaamalla. Näin hieno valokuvamalli kun ei tarvitse mitään restaurointia. Cisu on löytänyt uudelleen suunpielusvirneen, jonka takia joku aina silloin tällöin kutsuikin virnuilevaa nuorta Cisua saulimaiseksi.
Meidän valtionpäämies ei ole kyllä oikeasti ollut tänään täysin herrasmies. Aamulla hän huusi ulos kuin palosireeni ja oli kaikin puolin rasittava. En voinut ottaa askeltakaan ilman että Cisu oli kintereilläni moukumassa. Lopulta vastasin samalla mitalla: AaaaaaaoooooooooOOOUuUUUUUUU! Mies kuunteli hetken tätä keskustelua ja totesi, ettei turhaan sanota perheenjäsenien alkavan ajan myötä muistuttaa toisiaan.


Onneksi Cisu on nyt päässyt U:hun ja muutenkin rauhoittunut. Hänellä oli U-hepuliaamu myös viikolla. Silloin Toto puuttui minun ja Cisun keskusteluun. Kun näin aiemmin huutaneen ja hyppineen Cisun istuvan rauhallisesti ikkunalla, kysyin, onko tuo nyt rauhoittunut. Toto tuli eteenkin ja ilmoitti: "On!" Ja oli se.

11 kommenttia:

 1. Päivän naurut :D Saulimainen Cisu ja napakoita vastauksia antava Toto ♥ Suurimmat naurut kyllä kirvoitti miehesi kommentti perheenjäsenten samankaltaisuudesta :D Voin vain kuvitella tilanteen kun olette keskustelleet Cisun kanssa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, kiitos! :D Kohta mullakin on harmaa kuontalo ja saulimainen virne, kaikkien muiden yhtäläisyyksien ohella. Voisin kyllä ottaa Cisun ketteryyden ja kauneuden kaupan päälle.

   Poista
 2. Voi hyvänen aika taas Koratian elämää! Oikein ihanaista kissamammanpäivää virnuilevan päämiehen piikalle. Ompas se hyvä että tyylitietoiset herrat ovat löytäneet passelit tuolit pehmukkeineen. Olisipa joskus kiva olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa keskusteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitos samoin, vaikka toivotus vähän myöhässä tuleekin! Kissamammalla on onnenpäivä joka päivä (paitsi sen rasittavimman kiljumisen aikana). Luulen, että jos joku eksyisi meille salakuuntelemaan, jutut olisivat useimmiten melkoisen pöhköjä.:)

   Poista
 3. On todella tyylikkäät kuvat ja potretit!
  Hyvää kissaäitienpäivää (iltaa) Koratiaan! Ja rauhallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, sitä samaa sinullekin, ja sinullekin myöhässä! Koratiassa on ainakin tänään kovin rauhallinen ilta. Tulin kotiin, olin ihmeellisen säyseiden poikien kanssa U:ssa, kunnes Cisu (!) halusi sisälle. Sitten kissat menivät sänkyyni nukkumaan, ja siellä ovat olleet koko illan. Yleensä ihmiset ovat maanantaina uupuneita mutta kissat kiukkuisia ja aktiivisia, kun palvelijat ovat karanneet töihin eikä päivällä ole ollut mitään tekemistä.

   Poista
 4. Ihanat harmaaherrat. Tyyliä molemmissa herroissa.
  Ja Cisu melkein kuin Sauli:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, tiettyä samankaltaisuutta näissä maanpäämiehissä vain on, ei voi mitään. Mitä mahtaisi Sauli tuumia - mutta ei varmaan mitään, sillä epäilen kovasti, ettei hän lue tätä blogia. :D

   Poista
 5. Sinulle ja herrasmiehille on kysymyksiä blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Myös Minnin blogissa olisi teille kysymyksiä :)

  VastaaPoista